Založ si blog

Niečo na tom Matovičovi je…

 

Pred viac ako dvomi rokmi povedal, že je a bude šašom, ktorý vždy hovorí pravdu.

Sociopatickým správaním a urážaním ľudí si znepriatelil väčšinu obyvateľov štátu, dokonca aj mnohých z tých, ktorí ho volili len preto, aby na Slovensku bola sranda.

Hrubo sa vyjadruje na adresu prezidentky a koaličných partnerov vo vláde a v súčasnosti ho mnohí vinia za politickú krízu, ale najmä za  totálny rozklad štátu.

Napriek všetkému si myslím, že niečo na tom Matovičovi je. A to, že buď nechtiac, alebo tvrdo úmyselne (čas ukáže pravdu), ozrejmuje svojimi výrokmi, ale aj skutkami mnohé skutočnosti, ktoré mnohí, akosi ani nechcú vnímať.

 

Ilustračný obrázok: Wikipedia

 

Nuž, len málokto si dnes už spomenie na jeho výrok po vražde novinára Kuciaka a jeho priateľky, a to cit: „Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice, by predpokladám mohol  konečne spôsobiť, aj by som povedal  návrat k svedomiu pri poslancoch Smeru.“ Týmto výrokom nielenže spojil vtedajšiu opozíciu so spomínanou vraždou, ale ozrejmil, čo sa na Slovensku začalo diať. A tým bol tvrdý boj o moc a pokus o štátny prevrat, ktorým sa mali dostal k moci tí „správni ľudia“, ktorí by bez mihnutia oka a servilne plnili  príkazy svojich nadriadených. „Správni ľudia“, ktorým v skutočnosti nikdy nezáležalo na vlastnom štáte a jeho občanoch. Aj keď  tento pokus nevyšiel podľa predstáv jeho tvorcov a predošlá vláda   napokon vládla celé volebné obdobie, ľudia si ani neuvedomovali čo sa v skutočnosti chystá. Na to, aby títo „správni ľudia“ mohli vládnuť, bolo potrebné, aby voľby vyhral práve Igor Matovič, ktorého už vtedy mnohí považovali za nevypočítateľného a schopného všetkého. Igor Matovič, ktorého sa napokon nejakým elegantným spôsobom zbavia.

Prešlo pár mesiacov a pán Matovič v pozícii predsedu vlády vytiahol do boja s covidom „atómovú zbraň“, povinné celoplošné testovanie, ktoré nebolo jeho výmyslom ako si mnohí mysleli, ale ako sa  napokon ukázalo vopred dohodnutým medicínskym sociálnym experimentom. A pán Matovič ho aj správne nazval „Atómovou zbraňou“. Len málokto si dal vtedy do súvislosti toto testovanie so skutočnou atómovou bombou, ktorá je doteraz najničivejšou použitou  zbraňou proti civilnému obyvateľstvu a spôsobila smrť  a utrpenie mnohých nevinných ľudí. A takisto si len málokto vtedy a aj teraz uvedomuje, že najviac ľudí nezomrelo priamo po zásahu atómovou bombou, ale až po čase a po veľkom utrpení.

Áno, na Slovensku táto „atómová zbraň proti covidu“ spôsobila smrť a utrpenie mnohých nevinných presne tak,  ako to bolo na konci vojny v Hirošime a Nagasaki. Nielenže  ľudia zomierajú doteraz na následky zanedbanej a včas neposkytnutej lekárskej pomoci a starostlivosti, ale týmto vopred dohodnutým  medicínskym experimentom boli zámerne pošliapavané porušované základné ľudské práva a slobody občanov Slovenska.  A to krutým a neľudským spôsobom  tým, že  vláda začala  hrubo zasahovať do tých najintímnejších sfér života ľudí.

Iným zaujímavým počinom bývalého premiéra bolo objednanie ruskej  vakcíny proti covidu „Sputnik V“. Nastala okamžitá diskreditácia tejto vakcíny nielen testovaním na zvieratách, ale aj odmietaním „odbornou  verejnosťou“  a silnou mediálnou masážou, kým iné vakcíny, ktoré predtým neboli dôsledne testované, boli úradmi aj mediálnou progandou pretláčané za každú cenu. A práve týmto činom Igor Matovič ukázal pravdu o covide,  očkovaní a očkovacích látkach. Ak by bola epidémia covidu skutočne taká závažná, tak by boli použité na záchranu ľudí všetky možné spôsoby a nebola by umelo pretláčaná tá vakcína, za ktorej vznikom sú  a predávajú ju tí istí mecenáši a filantropi, ktorí si objednali celoplošné testovanie. To že je  covid a očkovanie megabiznisom pre určitú skupinu ľudí, podvodom na ľuďoch, ale aj lotériou a hazardom so zdravím,  Matovič  ozvučil „Očkovacou lotériou“.

A tým, že sa napokon vzdal premiérskeho kresla, ale stal sa ministrom financií, aj keď podľa vlastných slov financiám nerozumie, znova len ukázal, že Slovensko je „krajinou neobmedzených možností“, kde môže vládnuť hocikto bez odborných a profesijných znalostí a skúseností, dokonca aj šašo a ľudia ho s radosťou zvolia. Pretože im tridsať rokov stačia lacné klamstvá a prázdne sľuby…

Pred časom som napísala článok s názvom „Veľká vďaka pán Matovič“.  Nuž áno, Igor Matovič ukázal pravú tvár totality  „liberálnej demokracie“, ktorá sa presadzuje pomocou tvrdej  diktatúry a slúži iba mocenským záujmom hŕstky svetových mocenských elít, pre ktorú je Zisk za každú cenu alfou a omegou ich bytia.

Áno, niečo na tom Matovičovi je… Preto je potrebné pozorne sledovať čo robí, počúvať čo hovorí a nie iba podliehať emóciám a hnevu a nadávať. Pretože, iba tak budeme vedieť čo robiť ako sa brániť svojvôli Zla.

 

Článok bol zverejnený na: Belobog.sk

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5461219x
Priemerná čítanosť článkov: 3915x

Autor blogu