Založ si blog

Celoplošné AG testovanie nebolo iba klinickou štúdiou

Pár týždňov po vlaňajšom „úspešnom nepovinnom, ale nanútenom testovaní“ vyšla najavo skutočnosť, že toto testovanie bolo medicínskym experimentom, ktorý bol vykonaný na občanoch tohto štátu bez ich vedomia a súhlasu.

Po čase vychádza najavo, o čom som písala v článku „Stali sme sa účastníkmi sociálneho experimentu?“, a to, že na občanoch nášho  štátu nebol vykonaná iba medicínska  klinická štúdia, ale skutočne išlo o sociálny experiment, v ktorom naša vláda a jej sponzori testovali spôsoby, ako čo najúčinnejšie zlomiť slobodnú vôľu a psychiku človeka.

 

Foto: Pixabay

 

Vlády európskych   štátov sa snažia zaviesť „povinné očkovanie“, ktoré je v rozpore s Rezolúciu PZ Rady Európy č. 2361/2021, ktorú Rada Európy odhlasovala a to, že očkovanie nesmie byť povinné a na nikoho nesmie byť vyvíjaný politický a ani ekonomický tlak. Takisto je v rozpore s Dohovorom  o ochrane ľudských práv a dôstojnosti človeka v súvislosti s aplikáciou biológie a medicíny – Dohovor o ľudských právach a biomedicíne.

Čo sa v skutočnosti deje, keď slovenská vláda vedome a hrubo  porušuje nielen tieto medzinárodne rezolúcie a dohovory, ale aj Ústavu SR a platné zákony nášho štátu?

Deje sa to, že na občanoch nášho štátu boli odskúšané totalitné praktiky, ktoré sa zavádzajú vo vojnovom stave a pri nastoľovaní rôznych diktatúr. Pred pár mesiacmi nebolo o očkovaní ani len počuť a dnes sa očkuje dokonca v nákupnom centre. Peniaze štátu sú používané na propagáciu očkovacieho teroru, ktorý už mnoho ľudí považuje nielen za biznis, ale najmä formu mocenského boja proti samotnému ľudstvu.

Pred pár rokmi sa niektorí zasmiali a iní pozastavili nad výrokom bývalého prezidenta Kisku, že ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom. Vtedy to mnohí považovali len za taký prezidentov brept. V súčasnosti však na vlastnej koži pociťujeme, že všetky tieto aktivity na „zotročenie ľudstva“ pomocou hrubého porušovanie základných ľudských práv boli dlhodobo plánované. A občania nášho štátu sa v „Celoplošnom testovaní“ stali obeťami experimentu, ktorým si sponzori tejto klinickej štúdie len potvrdili, aké jednoduché je porušovanie práv a slobôd človeka. Aké jednoduché je prinútiť človeka k otrockej poslušnosti siahnutím na prácu, zdroje obživy. Aké jednoduché je zničiť štátnou mocou ľudskú dôstojnosť.

Takéto praktiky sa používajú v totalitných a diktátorských zriadeniach a zavádzajú sa drakonickými  opatreniami voči občanom a  vojnovými praktikami.

V súčasnosti pri zavádzaní tzv. Covid passov, ktoré sú iba potvrdením otrockej poslušnosti občanov, vychádza najavo, že ľudia, ktorí boli AG testami pozitívne testovaní na Covid 19, v skutočnosti potrebujú ešte  oficiálne potvrdenie PCR testom, pretože podľa hovorkyne NCZI Diany Dúhovej cit: „Údaj o počte osôb s pozitívnym výsledkom antigénového testu NCZI nemá k dispozícii.“

Takže čím v skutočnosti bolo testovacie šikanovanie občanov nášho  štátu?

Sociálnym experimentom a vyskúšaním si totalitných praktík, ktorými sa dá čo najefektívnejšie zlomiť slobodná vôľa človeka.

Vyskúšaním si najúčinnejších spôsobov, ako zničiť ľudskú dôstojnosť a ponížiť človeka a prinútiť ho dať sa zaočkovať experimentálnou „vakcínou“, za ktorej vedľajšie účinky odmietajú výrobcovia niesť zodpovednosť a vlády ich prenášajú priamo na štát. Štát,  ktorý v skutočnosti tvoria občania štátu, čiže na občanov samotných.

Vlaňajšie AG testovanie  bolo vyskúšaním si zločinov proti ľudskosti na občanoch nášho štátu v praxi…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5493647x
Priemerná čítanosť článkov: 3938x

Autor blogu