Založ si blog

Potrebuje Rusko vojnu s Ukrajinou?

 

Nie nepotrebuje.

Aj keď sa masívna mediálna propaganda  snaží presvedčiť všetkých o opaku.

 

Ilustračný obrázok: Pixabay

 

Nie, Rusko nestojí o okupovaný, vypľundrovaný štát, v ktorom vládnu sfanatizovaní a   skorumpovaní politici a štátni úradníci, ktorých Západ upláca formou peňažnej pomoci a zbraní. A na čele ktorého stojí zabávač, známy ako „pianista“.

Nepripomína to niečo? Napríklad mnohých politikov na Slovensku? Alebo dokonca  hlavu štátu, ktorá si vylepšuje imidž váľaním sa po kobercoch v prezidentskom paláci?

Nie, Rusko nepotrebuje vojnu s nikým. So žiadny štátom. A prečo aj? Veď vlastní zdroje, prírodné bohatstvo, ale aj zbrane, o ktorých Západ iba sníva.

Kto skutočne potrebuje vojnu?

Pred pár dňami priniesli médiá správu , že agentúra Bloomberg vydala nepravdivé informácie o tom, že Rusko napadlo Ukrajinu. Neskôr sa za to síce ospravedlnili, ale je to ukážka toho, komu záleží na vojne.

Na vojne záleží aj tým slovenským politikom, ktorí sa podieľali na schválení Zmluvy o obrannej spolupráci medzi SR a USA.  O pár dní zavíta na Slovensko  americký vojenský konvoj, 1500 vojakov a 700 kusov bojovej techniky, v rámci cvičenia Saber Strike 2022.

Bola tzv. „obranná zmluva“, schválená tak narýchlo práve kvôli tomu, aby sa po našom území  mohlo presúvať tak veľké množstvo amerických vojakov, ktorí nás majú podľa zmluvy brániť.

Brániť pred kým?

Pred pár dňami vyšli najavo veľmi závažné informácie od bulharskej novinárky Dilyany Gaytandzhievy, ktorá je známa vyšetrovaním dodávok zbraní  pre teroristov z  Daesh a Al- Káidy, ktorí pôsobili v Sýrii, či Jemene.

článku bulharskej novinárky je popísané,  ako vyzerá „skutočná ochrana“, ktorú americká armáda uskutočňuje na Ukrajine a aj v Gruzínsku.

Vedia vojaci slovenskej armády, že  sa ukrajinskí a gruzínski vojaci  stali objektom biologického experimentu a testovali na nich pôsobenie smrtiacich vírusov ako sú napríklad: antrax, krymsko-konžská horúčka, brušný týfus, leptospiróza, hantavírus?

Tohto experimentu sa  podľa novinárky zúčastnili americkí vojenskí biológovia, zo špeciálnej vojenskej jednotky s názvom USAMRU-G a podľa výpisov z amerického federálneho registra zmluv, ktoré novinárka cituje, sa ich pôsobnosť má presunúť aj do Bulharska, Rumunska, Poľska a Lotyšska.

Nie, Rusko vojnu nepotrebuje. Tak, ako ju nepotrebuje ani Európa, ktorá by na ňu doplatila najviac.

Informácie bulharskej novinárky Dilyany Gaytandzhievy, však poukazujú na veľmi závažné skutočnosti, ktoré vlády a médiá zatajujú svojim občanom. Naopak, šíria oficiálnu propagandu, ktorá označuje Rusko ako „agresora, ktorý ohrozuje bezpečnosť Ukrajiny a sveta“.

Preto sa niet čo čudovať, že sa Dilyana Gaytandzhieva stala ihneď obeťou obrovskej diskreditačnej kampane.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

izrael, palestína, gaza

Izraelská armáda tvrdí, že v nemocnici v Gaze zabila 200 ozbrojencov Hamasu

28.03.2024 12:44

Pacienti z radov civilistov a zdravotnícky personál bol podľa armády kvôli bojom evakuovaný do iného krídla nemocnice.

olympiada rieka Seina v Parizi

Ukrajinci vyhrali symbolickú bitku o Paríž, ale chcú, aby Rusov potrestali najprísnejšie

28.03.2024 12:30

Kyjev nechce vidieť na letných hrách ani jedného Rusa. Moskva tvrdí, že Medzinárodný olympijský výbor skĺzol do suterénu rasizmu neonacizmu.

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaň nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5470754x
Priemerná čítanosť článkov: 3922x

Autor blogu