Založ si blog

Letel Matovič do Ruska iba kvôli Sputniku?

O tom, že sa Slovensko stalo laboratóriom Západnej demokracie, v ktorom  skúšajú rôzne druhy majdanov a sociálnych experimentov, som už párkrát písala. Tieto experimenty prebiehajú v spolupráci s veľkou časťou médií a najmä  s tými, ktoré si hovoria „mienkotvorné a verejnoprávne“, ktoré tieto experimenty podporujú mohutnou propagandou, ale aj cieleným dezinformovaním širokej verejnosti. V posledných mesiacoch sa občania nášho štátu dokonca stali účastníkmi medicínskych experimentov  a vedeckých štúdií.

Igor Matovič Zdroj: TASR/AP

Dlhodobo si všímam bulvarizáciu informovania médiami a tento trend začínajú preberať už aj alternatívne médiá, ktoré  tiež podľahli mediálnej hre s informáciami. A občania? Tí sú zavalení množstvom nepodstatných správ, ktoré majú za úlohu ešte viac vyvolávať vášne, hnev a nepokoj medzi nimi. V dôsledku takejto účelovej mediálnej manipulácie väčšina občanov ani len netuší, čo sa okolo nich v skutočnosti deje.

Riešia sa  napríklad statusy europoslanca Štefanca, ale málokto si uvedomuje, že Európska únia je de facto mŕtva a nefunkčná. Svedčí o tom aj slepá podpora našich vládnych politikov mocenským ambíciám USA. To, že EÚ je v hlbokom mocenskom rozklade je výsledkom servilnosti európskych nazvime ich „podpindosníkov“, ktorí sa snažia spolu s predstaviteľmi NATO rozpútať vojnu proti Rusku. Možno veria, že USA znova vytvorí niečo ako „Druhý, či Západný front“ počas II. svetovej vojny, pomocou ktorého bol zabezpečený odchod mnohých nacistických pohlavárov, ale aj  inžinierov a vedcov, ktorí pracovali na vývoji zbraní do bezpečia USA a oni si tak zachránia životy.

To, že svet okolo nás sa mení je zrejmé. Lenže drvivá väčšina Slovákov, ktorá je mocenskými reštrikciami našich slovenských podpindosníkov  zatvorená doma a kŕmená médiálnym balastom a odpadom, ostáva mimo tohto diania. Mnohí si myslia, že všetko to, čím ich  „kŕmia politici a médiá“, ale aj špáranie a očkovanie, je len pre ich dobro. Opak je pravdou. Je životne dôležité, aby si občania Slovenska uvedomili, aké veľké geopolitické zmeny prichádzajú. Rinčanie amerických a spojeneckých zbraní na východnej hranici Ukrajiny a v pobaltských štátoch je posledné napínanie svalov spoločnosti, ktorá je už dávno mŕtvou bažinou. Močiarom, ktorý môže ešte stiahnuť na svoje dno a  zničiť  a zabiť veľa dôverčivých ľudí, ktorí veria, že pod vrstvou umelej trávy, ktorá má maskovať smrad a rozklad, je pevná pôda.

Dôkazom sú napríklad oficiálne návštevy  ruského ministra zahraničných vecí  Sergeja Lavrova v Indii, kde sa „náhodou“,  neformálne stretol s J. Kerrym. Kvôli čomu toto stretnutie  v skutočnosti  prebehlo ukáže čas, aj keď médiá priniesli správy o klimatických rozhovoroch.

O čom sa veľmi málo v našich médiách informovalo bolo, že Sergej Lavrov navštívil aj Pakistan. Možno si mnohí pomyslia: A čo to má spoločné so Slovenskom?  Aj to ukáže čas. Presne tak, ako sa dozvieme, prečo letel Matovič do Ruska. Len kvôli Sputniku V, to nebolo.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

SR prezidentka kultúra predstavitelia prijatie BAX

Čaputová: Akékoľvek snahy ovládať kultúru sú prejavom nekultúrnosti

19.04.2024 15:31

Štát má vytvárať predpoklady a podmienky pre kultúru a nie ju politicky ovládať, vyhlásila prezidentka.

Irán / vlajka / zástava /

Iránsky konzulát v Paríži obkľúčila polícia. Muž sa tam vyhrážal, že sa vyhodí do povetria

19.04.2024 15:01, aktualizované: 15:20

Muža polícia zadržala. Zásahová jednotka ho prehľadala a žiadne výbušniny u neho nenašla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5485806x
Priemerná čítanosť článkov: 3932x

Autor blogu