Založ si blog

Zastavme násilie. . . Nová kampaň na záchranu týraného Slovenska. . .

Nie je to tak dávno, keď médiách prebiehali rôzne kampane, ktoré upozorňovali na rozličné formy týrania žien, detí, partnerov, starých ľudí…
Odborníci a ľudskoprávne organizácie hovorili o formách týrania tých najbezbrannejších, burcovali ľudí k tomu, aby nemlčali a pomáhali, ak poznajú obete krutého a neľudského zaobchádzania tyrana s bezbrannou obeťou.
A teraz, keď sa celý štát ocitol v pozícii týranej obete, odborníci mlčia.
Prečo?
Veď štát to sme všetci my občania, to je naša krajina, domovina…
Zatvárajú oči a mlčia pred každodenným porušovaním tých najzákladnejších ľudských práv.
Sú ticho, keď sú občania vystavovaní hrubým formám psychického týrania, ako je vydieranie, vyhrážanie sa a hrubý nátlak vlády, ktorá takýmito spôsobmi núti ľudí nedobrovoľne sa podriaďovať príkazom a zákazom, ktoré ich oberajú o ľudské práva a dôstojnosť.
Je normálne, aby boli zdraví ľudia vystavovaní vydieraniu štátnej moci formou straty zamestnania, nútení žiť v izolácii, aby boli oberaní o sociálne kontakty a nútení podstupovať rôzne formy ponižovania propagovaného médiami?
Je normálne porušovanie všetkých základných práv dieťaťa, ktoré sú uvedené v Dohovore o právach dieťaťa, ktorý prijala OSN?
Je normálne ponižovanie zdravých ľudí formou nezmyselného testovania hrubým nátlakom na ich dôstojnosť a verejné ohrozovanie ich zdravia.
Je normálne odopierať chorým ľuďom lekársku starostlivosť a nechávať ich bez pomoci?
Je normálne odopierať starým a chorým ľuďom starostlivosť a sociálne kontakty s ich najbližšími?
Je normálne oberať ľudí o dôstojnosť a zasahovať im do tých najintímnejších sfér života hrubými a neospravedlniteľnými spôsobmi, ktoré sa dajú nazvať znásilňovaním slobodnej vôle.
Je úplne normálne, keď sa naša vláda a štátni predstavitelia správajú ako domáci tyran popisovaný v príručkách či učebniciach?
Áno, vyzerá to tak, že je to odrazu úplne normálne…
Domáci tyrani okrem otvoreného násilia, od ktorého v tomto štáte už nemáme ďaleko, pretože sa naša vláda rozhodla voči vlastným obyvateľom nasadiť silové zložky, používajú voči svojim obetiam rôzne formy týrania. Ekonomické a citové vydieranie, či psychický nátlak v rôznych formách. Domáci tyrani si takýmto spôsobom formujú vlastný pocit moci a nadvlády, ktorý im poskytuje fyzické psychické uspokojenie a svoje konanie obhajujú tým, že je to pre dobro obetí.
Toto sa v súčasnosti deje s naším štátom, ktorý sa ocitol v područí ľudí, ktorí sa takto bezohľadne správajú ku väčšine obyvateľstva.
A odborníci a ľudskoprávne organizácie mlčia…
Prečo?
To, že sa občania Slovenska stali objektom medicínskeho výskumu s názvom „Celoplošné testovanie“ je už známe…
Je aj toto forma medzinárodne podporovaného výskumu, ktorý má ukázať aké formy psychického a ekonomického násilia a týrania sú najvhodnejšie na zlomenie slobodnej vôle, ovládanie a terorizovanie obyvateľov v štáte?
Kedy kompetentní spustia kampaň na záchranu týraného Slovenska?

Článok bol pôvodne zverejnený na slovanskenoviny.sk

Zdroje:
Dohovor o právach dieťaťa…
Všeobecná deklarácia ľudských práv…
Ústava SR, ľudské práva
Výskum „Celoplošné testovanie“

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5491621x
Priemerná čítanosť článkov: 3937x

Autor blogu