Založ si blog

Očkovanie Cibulkovej ako premyslený marketingový ťah. . .

Správa o tom, ako si Domča vybavila prednostné očkovanie na úkor niekoho iného, kto ho veľmi potrebuje ma vôbec neprekvapila. A neprekvapilo ma ani jej následné vyjadrenie a ospravedlnenie sa. Vedela som, že na jednej strane to vyvolá spravodlivý hnev množstva ľudí, ktorí ju zahrnú kritikou a na druhej strane veľký záujem o očkovanie jej fanúšikov a sledovateľov na sociálnych sieťach.
Napriek veľmi silnej propagande a doslova až násilnému pretláčaniu očkovania proti Covid -19, nie je oň taký záujem ako jeho propagátori predpokladali. Nepomáha ani neustále strašenie médiami o počte nakazených a mŕtvych, či snaha premiéra a vlády znova nariadiť ďalšie kolo celoplošného testovania.
Atómová zbraň Igora Matoviča ľudí nepresvedčila, preto je potrebné nasadiť inú taktiku. Zviditeľniť a spropagovať očkovanie cez nejakú tú rýchlokvasenú celebritu, ktorá sa denne pretŕča v médiách a na sociálnych sieťach. Propagátori z radov „uznávaných odborníkov“ ľudí nepresvedčili najmä po tom, ako vyšli najavo ich väzby priamo na firmu, ktorá vyrába očkovaciu látku.
Predstavte si to zdesenie iných celebritiek, že Domča je už zaočkovaná a už nezomrie na tú strašnú hnusobu a oni ešte nie. A dokázala si to vybaviť aj keď je vytvorený plán na prednostné očkovanie.
Je jednoduché vzbudiť v ľuďoch odkojených a vychovaných na hyperkonzume závisť a chamtivosť, ale aj slepé nasledovanie svojich idolov. A je jednoduché vzbudiť v ľuďoch pocit, že je niečo vzácne a nevyhnutné pre život a oni musia to mať, keď to majú samozvané celebrity.
Áno, médiá píšu o tejto kauze. Kompetentní sa vyjadrujú naoko kriticky, ale účel splnila Veď dokonca rezort zdravotníctva odkazuje pani Cibulkovej, nech ide pomáhať zadarmo do nemocnice.
Už len ten plán prednostného očkovania a napríklad aj vyjadrenie pána Visolajského o očkovaní poslancov, že sú to zbytočne minuté vakcíny, ktoré prednostne potrebujú iní, hovoria za všetko. Očkovacia kampaň ide na plné obrátky.
A práve vďaka tomu som si spomenula na to, ako sa pred tridsiatimi rokmi nechali ľudia kvôli vlastnej chamtivosti a závisti, keď sa chceli mať tak fantasticky ako na „Západe“, obrať o sociálne istoty a pokojný život. Ani to im nestačilo, o pár rokov uverili mýtom o dvojnásobných platoch a vždy pri tom prišli o veľmi veľa…
Aj teraz ľudia prichádzajú o veľa, uverili klamstvám o slušnom Slovensku a na vlastnej koži zažívajú ako sľubované slušné Slovensko a vládnutie slušnoľudí skutočne vyzerá.
Vládny teror a porušovanie základných ľudských práv je zakrývaný starostlivosťou o naše zdravie.
A všetky mediálne kauzy majú zakryť to, že vládni predstavitelia rozhadzujú peniaze bez akejkoľvek zodpovednosti a cielene likvidujú štát. Pripomínajú svorku, ktorá sa vrhla na zomierajúce zviera a každý z nich si chce urvať čo najväčšie sústo.
Je len na nás, či im dovolíme zničiť a zlikvidovať niečo, čo patrí nám všetkým a tým je náš štát, naša vlasť.

Zdroje:

Rezort zdravotníctva Cibulkovej…
Visolajský o očkovaní poslancov: Sú to zbytočne vyhodené peniaze…

P.S. Áno, kampaň ide na plné obrátky… Už aj umelci sa pridávajú. Chcú pomôcť s očkovaním a ponúkajú svoje organizačné schopnosti…

Umelci chcú pomôcť s očkovaním…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5493600x
Priemerná čítanosť článkov: 3938x

Autor blogu