Založ si blog

Päť eur za každý PCR test pre pána Čekana a ako to bude s neprispôsobivými. . .

Včera som si mala možnosť vypočuť celé video z diskusie „2020- rok pandémie“, ktorú organizovala iniciatíva Veda pomáha. Diskusie sa zúčastnili ľudia, ktorých mená sa často objavujú v slovenských médiách v súvislosti s pandémiou Covid-19.
Preto odporúčam všetkým tým, ktorí majú záujem dozvedieť sa čo najviac o skutočných pohnútkach vlády a odborníkov zachraňovať naše životy pred tou „hnusobou“, aby si toto video pozreli najmä v posledných minútach, kde oduševnene reční pán Čekan a ostatní odborníci sa na jeho slovách veselo zabávajú…
Áno ten pán Čekan, ktorý bol súčasťou delegácie pani prezidentky vo Vatikáne u pápeža, ktorému s veľkou pompou darovali 10 000 PCR testov.
Vo videu sa pán Čekan netajil svojou radosťou z testovania, prečo aj nie, pretože podľa jeho slov, človek, ktorý sa nedá zaočkovať a pôjde na PCR test mu zabezpečí 5 eur. Zároveň však použil veľmi tvrdé slová o tom, ako sa bude nakladať s tými ľuďmi, ktorí sa nedajú dobrovoľne zaočkovať : „Presne tak ich budeme dávať dole z internetu, z bežného života, jednoducho budú chodiť zarúškovaní, náhubky budú mať, nebudú môcť cestovať aj sa budem z toho tešiť a znovu ďalší PCR test a možno pre ďalšieho kamaráta, ktorí pri pive si povedia, že vedia viac o tom covide, ako my všetci dokopy a ja sa budem z toho tešiť, ale aj tu bude väčšina 70-80% ľudí, ktorí sa dajú zaočkovať atď…“
Toto video a najmä slová pána Čekana, ktorý je médiami ospevovaný ako nejaký ľudomil, ktorý svojimi testami zachraňuje ľudské životy, ukázali pravú tvár všetkých tých, ktorí bojujú proti „hnusobe“.
Jeho vyjadrenie o tom, že neprispôsobivých budú posielať do rozvojových krajín, boli už len čerešničkou na torte hrubej manipulácie a zastrašovania ľudí najmä po tom ako povedal, že ľudia sa dajú presvedčiť, lebo majú strach…
Takto sa postupne skladá celý obraz toho, na čo v skutočnosti pandémia koronavírusu slúži.
Stačí sa pozrieť na obchodné a priateľské vzťahy všetkých zainteresovaných a pochopíme bohorúhačské prirovnania vakcíny ku príchodu Krista.
Nie, toto nie sú silvestrovské vtipy, na ktorých by sa mali ľudia zabávať ako páni odborníci na slovách pána Čekana vo videu. Je to drsná realita a zneužívanie prirodzeného ľudského strachu o zdravie a život na získavanie moci a čo najväčších ziskov. Stačí sa pozrieť koľko ľudí na Slovensku je denne testovaných, koľko stoja PCR testy a zamyslieť sa nad tým, kto hradí AG testy a pod.
Takisto sa stačí pozrieť ako médiá neustále dookola omieľajú o nakazených a testovaných a úmrtiach na covid. A ďalším dielikom mocenskej skladačky je obmedzenie prevádzky nemocníc. Skutočne je slovenské zdravotníctvo a nemocnice v takom stave, že ich môže ohroziť 3000 pacientov?
Áno, ľudia začali zomierať na covid, pretože im v súvislosti s pandémiou nie je poskytovaná zdravotná starostlivosť, ktorú potrebujú pri iných chorobách.
Dnes ma však zaujala ešte jedna informácia a to, že od januára si budú pacienti po mozgovej príhode platiť sami lieky zabraňujúce zrážanlivosti krvi.
Áno, takto vyzerá starostlivosť o zdravie ľudí v našom štáte. V štáte, kde si občan povinne hradí zdravotné poistenie a kde je v skutočnosti len klientom lekárov a farmaceutických spoločností a súhlasím s Jurajom Mesíkom, ktorý už pred dvomi mesiacmi navrhol iný prístup liečenia a prevencie koronavírusu.
Áno život a zdravie patria medzi to najcennejšie čo človek má. Preto je na každom z nás, aby sa správal zodpovedne sám ku sebe. Napríklad zdravším spôsobom života, pohybom a stravou, menším stresom. Stačí na chvíľu vypnúť televízor, či počítač, prestať vnímať všetok ten balast, ktorým nás ohlupujú a zastrašujú. Pretože to je podstatou celej tejto covidománie a hystérie. Vystrašiť ľudí, obrať ich o pokoj a zneistiť natoľko, aby sa z nich stali poslušné bábky v rukách tých, ktorí na nich zarábajú a žijú z nich.

Prajem všetkým šťastný, normálny a pokojný Nový rok. Prajem všetkým veľa síl prevziať zodpovednosť za vlastné zdravie a život, aby sme dokázali pochopiť, čo je pre nás dôležité. Prajem všetkým veľa úprimnej lásky, aby sme dokázali spoločne zdieľať starosti a radosti a znova vytvárali putá vzťahov, ktoré sa začali vytrácať z našich životov.

Článok bol pôvodne zverejnený na slovanskenoviny.sk

Zdroje:
2000 rok pandémie
Mesík: Životy mnohých Slovákov s koronavírusom by zachránili lacné lieky
Niektoré život zachraňujúce lieky si od januára budeme kupovať za vlastné

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Kresťania ukázali, že sa vedia zabávať. Po omši to parádne roztočili s hokejkami na hracej ploche

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490519x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu