Založ si blog

Čo dokázala spôsobiť jedna zjedená kožka z pečeného kuraťa. . .

Obrazne povedané, postupnú likvidáciu nášho štátu pod vedením človeka, ktorý sa pred desiatimi rokmi preslávil vyjadrením, aký je on citlivý, pretože sa rozplakal ako dospelý, keď mu jeho oco počas nedeľného obeda zjedol kožu z opečeného kuraťa.
A tento človek, ktorého aj vďaka takýmto výrokom všetci pokladali za akéhosi exota a šaša a ktorý svojimi politickými excesmi a exhibicionizmom zabával desať rokov národ, sa stal práve kvôli svojmu umeniu manipulovať ľuďmi, premiérom.
Áno, tento človek za pár mesiacov svojho vládnutia dokázal svojím protiprávnym konaním a protiústavnými nariadeniami zlikvidovať právny štát zničiť jeho ekonomiku a úplne rozložiť spoločnosť chrapúnskym a neľudským vydieraním a vyhrážaním sa občanom.
Áno, tento človek, ktorý celé roky prenasledoval svojich politických oponentov vymyslenými majetkovými a inými kauzami, sa po prevalení škandálu s jeho diplomovou prácou tváril ako neohrozený hrdina, lebo on sa v čase písania diplomovej práce venoval svojej firme. Kým iných obviňoval z majetkových deliktov, tak on sám neváhal na zakrytie tých svojich, zneužiť vlastnú matku a babkinu povalu.
Áno, tento človek so svojimi pusipajtášmi vo vláde, ktorí si tak ako on, kúpili vlastné politické strany za cieľom, čo najviac zbohatnúť na politike a štáte, skriminalizoval bývalý systém, ktorý z nášho malého chudobného štátu, zničeného vojnou, dokázal vytvoriť ekonomicky sebestačný a kultúrne vyspelý štát.
Áno, tento človek dokázal našich rodičov a starých rodičov, ktorí vybudovali tento štát, na ktorom on teraz parazituje a likviduje ho kvôli vlastnému prospechu, označiť za zločincov a kriminálnikov.
Až taká je tá jeho predstieraná citlivosť, ktorou sa snaží oblbnúť občanov na jeho trápnych plačovkách.
Áno, tento človek prenechal likvidovať nariadeniami tento štát a jeho občanov podobnému človeku bez chrbtovej kosti, ktorý v minulosti už pripravil náš štát o milióny eur a neniesol za to žiadnu zodpovednosť.
Veľkú mieru viny za to, či sa deje teraz nesú aj politici, ktorí doteraz vládli, pretože pripravili živnú pôdu pre zvolenie takéhoto človeka. Len sa prizerali jeho bláznovstvám a neuvedomovali si, že práve on je najvhodnejším kandidátom na zvolenie do funkcie premiéra, ktorý tento štát mal znova dostať na úroveň podradnej kolónie a pracovného tábora s lacnou pracovnou silou, takým akým bol pred a po našom vstupom do EÚ, keď sme si museli ešte viac priťahovať opasky ako po Zamatovom prevrate.
Áno, Slovensko sa po diktátorskom vyčíňaní nášho „citlivého pána premiéra“, stáva skutočne len jedným veľkým pracovným táborom s obrovskými montážnymi halami a občania nášho štátu doslova nevoľníkmi tejto vlády, ktorej premiér sa im vyhráža neposkytnutím lekárskej pomoci, stratou práce a existenčnými problémami.
Najzvláštnejšie je, ako zaryto mlčia strážni psi, Cerberovia demokracie a ľudskoprávne organizácie a dokonca aj predstavitelia EÚ, keď sa v našom štáte vyhráža vlastným občanom nielen premiér, ale aj minister obrany chce použiť proti vlastným občanom vojenskú políciu. Toto všetko svedčí o tom, že demokracia v EÚ neexistuje a plán ako zničiť štát, ktorý sa pomaly dostával z najhoršej biedy, bol vopred pripravený.
Je skutočne zvláštne, že toto všetko sa deje v členskom štáte Únie, ktorej predstavitelia hlasno protestujú pri údajnom porušovaní ľudských práv a demokratických princípov v iných štátoch a zavádzajú prísne opatrenia a sankcie voči vládam v nich.
Áno, toto všetko obrazne povedané, spôsobila jedna zjedená kožka z pečeného kuraťa…
Do vedenia štátu sa dostal človek, ktorý nemá žiadnu sebaúctu a sebareflexiu, pretože na niečo také ako je zničenie vlastného štátu a jeho občanov by sa nezapredal nikto, kto má aspoň štipku zdravého rozumu, charakteru a sebaúcty.
Pred tridsiatimi rokmi ľudia nevyšli do ulíc preto, lebo chceli zničiť komunizmus, ako sa to prezentuje a propaguje celé desaťročia, ale vyšli do ulíc práve kvôli takým ľuďom, ktorí si podobnými papalášskými manierami dokazovali svoju moc. A teraz majú občania povinnosť brániť to, čo im ešte z právneho a zvrchovaného štátu ostalo a chrániť pred svojvôľou ľudí, ktorí teraz vládnu vlastné životy a životy a budúcnosť svojich blízkych a drahých…

Zdroje:
Matovič plakal nad kožou z kuraťa…
Matovič sa emóciami netají…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5485914x
Priemerná čítanosť článkov: 3933x

Autor blogu