Založ si blog

Jediný správny názor. ..

Tak sme sa konečne dožili…
Konečne tu máme to, po čo sme všetci tak túžili. Nuž neviem či všetci, ale stále nám tvrdia, že je to naša voľba, pretože sme to chceli a sami zvolili.
V pozadí volebného divadla na spôsob hollywoodskej produkcie podporenej dokonalým marketingom, sme si zvolili totalitarizmus.
A aby sme sa upevnili a utvrdili v tom jedinom a správnom názore a nezotrvávali v poblúdení mysle, že si môžeme myslieť čo chceme, vládna strana nám bude posielať svoje propagačné materiály. Vlastné vládne noviny, pod heslom „Vládne noviny do každej rodiny!“ a bol by v tom čert, aby sme ostali tápať vo vlastnom nevedomí a dopúšťali takého neodpustiteľného zločinu, ako je mať svoj vlastný názor.
A ak by sme si aj zmysleli mať nejaký ten vlastný názor, tak oni nám ho už rýchlo vytlčú z hláv obmedzením slobody prejavu, ale hlavne obmedzením slobody po prejave. Už teraz máme dokonca vo vysokých štátnych postoch ľudí, ktorí sa venujú tejto totalitomilej činnosti, ako je sliedenie po ľuďoch, dopúšťajúcich sa „zločinu“ mať vlastný názor. Nuž a čo pomôže vynútiť si akceptovanie jediného správneho názoru? Prísny a exemplárny trest. Najlepšie v podobe trestného oznámenia, verejného lynčovania a prenasledovania vinníka a často aj jeho rodiny. Zničenie jeho dobrej povesti kompromitovaním a ohováraním a verejnou šikanou.
Jediný správny názor sa dá vynútiť aj likvidáciou médií, ktoré šíria iné názory a najmä vytvorením monopolu na masovokomunikačné prostriedky, ktoré šíria ten jediný správny názor…
Čo tam po nejakej slobode, či ľudských právach. Veď práve to je brzda k progresívnemu a transparentnému vytvoreniu totalitárnej spoločnosti, ktorá presadzuje len ten svoj jediný správny názor.

Zdroj:Totalitarizmus

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490034x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu