Založ si blog

Začínam veriť, že pán Sulík je kozmonaut. . .

Dnes poobede som chvíľku pozerala reláciu „Na telo“, (všetkého) schopného moderátora p. Kovačiča.
Priznám sa, sledujem ju minimálne, ale dnes ma zaujala tým, že hosťami boli p. Kotleba a p. Sulík a pán Kovačič kládol p. Koltlebovi otázky ohľadom toho, ako jeho strana používa peniaze z finančného príspevku, ktorý dostávajú politické strany po voľbách. P. Kovačič bol pobúrený, že strana ĽSNS prispieva priamo na účet jej predsedu a niektorých poslancov.
Pán Kotleba objasnil divákom, že je to kompenzácia príspevkov, ktoré dávajú charitatívnej organizácii na podporu rodín v núdzi, zo svojich platov.
P. Sulík vysvetlil, že jeho strana túto podporu využíva na financovanie politickej strany a regionálnych kancelárií a vníma ju ako štedrý finančný prostriedok, ktorý má zabrániť, aby si stranu pomocou darov kupovali oligarchovia. Zároveň však divákom povedal, že on v súčasnosti nepoberá žiaden príjem.
V tv debate zaznelo, že ĽSNS viackrát predložila do parlamentu návrh zákona o platoch ústavných činiteľov, aby sa jeho výška odvodzovala nie od priemernej mzdy na Slovensku, ale od minimálnej a to pri zachovaní súčasných koeficientov vypočítavania týchto platov.
Pán Kotleba to zdôvodnil tým, že priemernú mzdu zarába veľmi málo ľudí a výška platov by bola spravodlivejšia. Pán Sulík mu oponoval, že to nie je možné, pretože platy poslancov a iných činiteľov, by prudko vzrástli.
P. Kotleba sa kvôli takému vysvetleniu spýtal p. Sulíka, či je ekonóm. P. Sulík odpovedal, že je kozmonaut.
Po odpovediach p. Sulíka na ostatné otázky, začínam tomu veriť. Veriť, že verí, že je kozmonautom v slušivom zelenom úbore s vypchatým rozkrokom…Kozmonautom – supermanom, ktorému jeho schopnosti potvrdzuje napríklad aj (všetkého ) schopný redaktor p. Kovačič, ktorému stačí, že pán Sulík niečo povie a pre neho je to pravda, kým oponentov liberálov z iných strán nenechá dohovoriť, skáče im do reči, podsúva im vyjadrenia a hrubým spôsobom sa snaží manipulovať celú politickú debatu.
Takýto je výsledok práce médií… Dehonestovať a prekrúcať všetko, čo robia, alebo hovoria politici vládnej koalície, ľavicových alebo národných strán, s ktorými liberáli nesúhlasia.
To, aká je mediálna situácia na Slovensku dokazuje fakt, kto vlastní médiá, ktoré sa stali hlasnou trúbou liberálov a nielen ich.
Včera sa v alternatívnych médiách objavila správa, že redaktorka českého denníka N p. Procházková, napadla a dala facku redaktorovi z alternatívneho média.
Mnohí takéto jej správanie oceňujú a schvaľujú ho…
U nás takíto novinári bežne mediálne lynčujú ľudí, ktorí sú pre predstaviteľov liberálov nepohodlní.
Cenzúra sa stala normálnym javom, tak ako prenasledovanie ľudí s iným názorom. A dokonca už aj fyzické násilie.
Áno, začínam veriť, že p. Sulík je kozmonaut-superman. Pretože mainstreamové média všetkých predstaviteľov liberálov vykresľujú ako nadľudí… A to sa už dostávame do úplne iného ponímania liberalizmu, pretože to všetko sa začína podobať na situáciu aká bola v Európe v časoch nástupu fašizmu a nacizmu.
Pred chvíľkou som si prečítala článok na DAV DVA…
Útoku kvôli svojim názorom sa včera nevyhol ani bloger, ktorý píše aj na Pravdu. Lukáš Perný…
Ale aspoň p. Sulík je spokojný. Cíti sa byť kozmonautom a hlavne, že má v nedeľu ešte stále teplé rožky…
Zdroje:
Link na tv reláciu pripojím k článku, keď bude v archíve.

V uliciach zúri liberálny extrémizmus. Ľuboš Blaha o násilí z réžie „tých slušných“

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5487725x
Priemerná čítanosť článkov: 3934x

Autor blogu