Založ si blog

Už viete, prečo bol na Slovensku vyhlásený núdzový stav?

 

Už viete, prečo boli mediálne divadlá so zatýkaním zdravotníkov a R. Fica a vyhlásenie vládnych politikov, že pravidlá musia platiť pre všetkých rovnako?

Už viete, prečo médiá uverejňujú najmä také zábery z demonštrácií  proti covidovým opatreniam v zahraničí , v ktorých policajti surovo  mlátia demonštrantov?

 

Ilustračné foto: Pixabay

 

Nie, núdzový stav nebol vyhlásený kvôli tomu, aby sa zastavilo šírenie vírusu.

Bol vyhlásený kvôli tomu, aby sa ľudia nemohli brániť svojvôli tejto vlády.

Bol vyhlásený  kvôli tomu, aby táto vláda a jej lokaji mohli naďalej likvidovať tento štát.

Oveľa horším problémom v SR ako je Covid 19  je to, čo pácha vláda spolu s vládnymi poslancami a inými vysokými štátnymi úradníkmi.

Schválením novely zákona o ochrane prírody, proti ktorej boli lesníci, súkromní vlastníci lesa a samospráva TANAPu, ale aj iné spoločenstvá, vládna chunta vytvorila zo Slovenska „surovinový doplnok“ EÚ. Už nestačí, že sme druhotriednou kolóniou s lacnou pracovnou silou v montážnych halách. Terajší mocipáni za tučný bakšiš ponúkli na zlatom podnose veľkokapitalistom, pardon „strategickým investorom“, ešte aj to posledné, čo v tomto štáte ostalo. Lesy  a nemyslím tým iba samotnú drevnú hmotu, ale aj samotnú krajinu. A ponúkli im najmä strategickú surovinu nevyčísliteľnej hodnoty, čistú pitnú vodu.

Obrovským nebezpečenstvom kvôli strate posledných zvyškov suverenity nášho štátu, je dohoda  o obrannej spolupráci medzi SR a USA, ktorej návrh odmieta  aj Generálna prokuratúra SR.

To, v akom stave je náš štát, dokázala skutočnosť, že pred parlamentom počas štátneho sviatku Vzniku Slovenskej republiky, neboli vyvesené štátne  vlajky. Kancelária NR SR to síce ospravedlňovala zlými poveternostnými  podmienkami, čo však nebola pravdivá informácia, pretože v Bratislave a v okolí, nebol silný vietor.

Preto by sme si mali zobrať príklad zo slov novoročného prejavu pani Čaputovej a mali by sme sa prestať správať ako poddanní  a nevoľníci slovenských veľkokapitalistov, ktorí po posledných parlamentných voľbách ovládli Slovensko. Títo páni milionári zaviedli v našom štáte  novú,  prazvláštnu politickú kultúru,  v ktorej sa miešajú prvky feudalizmu s diktátorstvom a ktorá nemá nič spoločné s demokraciou, zaručujúcou občanom štátu základné ľudské, sociálne a občianske  práva.

Výsledkom tejto novej politickej kultúry je spolitizovanie silových zložiek SR a rovnako aj justície a prokuratúry a ich zneužívanie vládnou mocou na dosiahnutie mocenských cieľov.

Nie, nikto z nás nie je poddaným, či nevoľníkom tejto vlády.  Sme občania Slovenskej republiky.

A každý jeden z občanov nášho štátu, by si mal uvedomiť to, o čom často píšem. A to, že štát, sme my občania a nie politici a ich nominanti na postoch vysokých štátnych úradníkov. Štát, to nie je iba Matovič s Hegerom, či Naď s Korčokom, alebo Čaputová s Budajom. Štát,  to nie sú poslanci, ktorí za nadpriemerný plat stláčajú tlačítka v parlamente, pracujú na politickú objednávku a hlasujú v neprospech občanov tohto štátu. Sú to iba volení zástupcovia ľudu, čiže v skutočnosti naši zamestnanci a našimi zamestnancami sú aj štátni úradníci vo svojich funkciách, ktorí tieto funkcie takisto zneužívajú.

Žiaľ, stalo sa to, že títo mocipáni, zneužívaním právomocí a porušovaním zákonov vytvárajú z nášho štátu kolóniu EÚ a USA a z občanov nevoľníkov, ktorí v tomto  štáte nemajú žiadne práva, iba povinnosti.

A práve kvôli tomu, aby súčasní mocipáni a ich lokaji mohli beztrestne likvidovať náš štát a nás občanov, bol na Slovensku znova vyhlásený núdzový stav.

 

Článok bol pôvodne zverejnený na belobog.sk

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5471130x
Priemerná čítanosť článkov: 3922x

Autor blogu