Založ si blog

Mám riešenie na Covid. . . „Přichází vichr z hor. . . “

Dnes sme sa dozvedeli, že včera bolo na Covid 19 pozitívne testovaných 3576 ľudí.
Pozitívne testovaných…
Boli všetci títo ľudia následne odborne vyšetrení a bola im poskytnutá adekvátna lekárska starostlivosť a poskytnutá liečba, alebo boli len poslaní domov do karantény a odkázaní na samoliečbu?
O tom média cudne mlčia, prečo asi?
Radšej píšu o vládnej fraške s názvom „Celoplošné testovanie“.
Testovanie koho?
Zdravých ľudí, ktorí budú vládnou mocou prinútení čakať celé hodiny v počasí, do ktorého by ani psa nevyhnal a testovať paličkou, ktorou by pán premiér ani psa netestoval?
Každý inteligentne premýšľajúci človek vidí, že toto je priame a cielene ohrozenie zdravia väčšiny občanov štátu.
Testovanie chorých ľudí s príznakmi akútneho respiračného ochorenia? Nechať stáť v chladnom zimnom sychravom počasí v rade na testovanie človeka, ktorý je chorý, je hazardovanie nielen s jeho zdravím, ale aj s jeho životom. Najmä po informáciách aké závažné zdravotné komplikácie sú spojené s ochorením na Covid 19.
Keďže vláda a ani odborníci nie sú schopní vysvetliť občanom ani len to, čo v skutočnosti je Covid 19 a aký je rozdiel medzi Covidom 19 a vírusom chrípky, ktorá tento rok ako zázrakom úplne vymizla a prestala existovať, mám pre kompetentných riešenie.
Je nadmieru jasné, že vláda spolu s „odborníkmi“ z krízového štábu nie sú schopní nielenže riešiť koronakrízu, ale ani riadiť štát. Preto by mali hľadať náhradné riešenie.
Osobne by som im poradila inšpirovať sa svetoznámou divadelnou scénou Járy Cimrmana „Vichr z hor“, ktorou boli zakončené všetky jeho divadelné hry a začať baliť rekvizity kým je čas, pretože tá fraška ktorú spoločne hrajú, prestala ľudí zabávať a zaujímať. Žiadajú naspäť vstupné v podobe odvolania vlády. Zmenila sa na obludnú selektáciu občanov, ktorá pripomína veľkochov zvierat, v ktorom sú choré jedince vyradené. Takýmto spôsobom sú vyraďovaní občania na základe testu zo spoločnosti a zatváraní do izolácie. Na základe testov, ktoré sú nepresné a len potvrdia, že človeku niečo je. A nikto nemôže nikomu zaručiť, že je skutočne chorý, najmä ak nemá žiadne príznaky. Preto sa môže testovanie stať vládnym nástrojom represálií na umlčanie nepohodlných jedincov, ktorí budú takýmto spôsob vytláčaní na okraj spoločnosti.
Pretože… Ak, je Covid 19 skutočne také závažné ochorenie, ktoré ohrozuje život, je potrebné, aby ľudia, ktorí týmto ochorením trpia, boli odborne vyšetrení lekárom a následne liečení liekmi a nie samoliečbou zatvorení doma, bez akejkoľvek zdravotníckej pomoci.
A takéto jednanie a konanie vládnej moci vyvoláva v ľuďoch oprávnené otázky, ktoré nie sú kompetentnými zodpovedané, obavy z neochoty a neodbornosti riešenia koronakrízy, nespokojnosť a napokon hnev.
Nuž ktovie, ako bude vyzerať „Vichr z hor“ v podaní nášho vládneho ansámblu.

Článok bol pôvodne zverejnený na slovanskenoviny.sk

Zdroj:

„Vichr z hor…“

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29

Na mieste zasahujú dve pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby aj posádka záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490063x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu