Založ si blog

Mikuláš Černák ako mediálna superstár a rozklad právneho štátu. . .

Nedávno som si pozrela video, v ktorom generál Lučanský hovoril o stretnutí s dunajskostredským mafiánskym bossom Sátorom. V závere videa bolo aj vyjadrenie iného mafiánskeho bossa Mikuláša Černáka, ktorý hodnotil prácu polície.
A o pár dní som si znova pozrela rozhovor s Milanom Žitným v diskusnej relácii tv Pravda, „Ide o pravdu“, v ktorej hodnotil prácu odchádzajúceho policajného prezidenta a hovoril aj o tom, ako generál Lučanský počas boja s mafiou spával s pištoľou a jeho žena sa musela naučiť zaobchádzať s brokovnicou…
Dnes je generál Lučanský mŕtvy a na internete kolujú zvláštne vyjadrenia predstaviteľov mafie…
Mňa však už veľmi dlho zaujíma to, aký veľký mediálny priestor dostáva práve Mikuláš Černák.
Stačí si dať jeho meno do vyhľadávača a objaví sa veľké množstvo článkov, ktoré z neho vytvárajú novodobú celebritu. Takisto médiá urobili veľké promo jeho knihe, ktorú napísal, ale našla som aj informácie o natočení filmu o jeho živote.
Hviezdou médií bol aj vtedy, keď sa chválil, že volil Igora Matoviča…
Nuž a zaujímavá je aj informácia, že Mikuláš Černák môže požiadať o podmienečné prepustenie z väzenia už v roku 2023, čo sa môže stať realitou vďaka politizácii polície, o ktorej hovoril Milan Žitný v rozhovore, ale aj vďaka rozkladu právneho systému.
O tom, v akom právnom stave je náš štát svedčí neustále prekrúcanie práva vládnou mocou, ale aj porušovanie a obchádzanie zákonov priamo vládnymi predstaviteľmi, porušovanie ľudských práv, reforma súdnictva, zneužívanie právomoci verejného činiteľa a mnohé iné. Verejne sa píše o mediálnom ovplyvňovaní súdnictva. Sudcovia majú obavy z mediálneho teroru, ak nebudú rozhodovať na základe verejnej mienky, ktorú vytvárajú práve média. Média, ktoré sa v posledných rokoch pasovali do úlohy samozvaných vyšetrovateľov, žalobcov, sudcov a dokonca v posledných mesiacoch aj za katov a rozhodli zobrať spravodlivosť do vlastných rúk.
Na druhej strane, sú to práve média, ktoré vytvárajú zo skutočných zločincov superstár a žijú z nešťastia mnohých ľudí, ktorým bezohľadne zasahujú do súkromia, porušujú ich práva, zverejňujú informácie s čarovnými formulkami „ vraj, údajne, pravdepodobne“, čo sa priamo rovná ohováraniu bez priamych dôkazov. A nie sú to iba „bulvárne“ médiá.
Je desivé vidieť, čo sa v posledných mesiacoch deje v tomto štáte… Napríklad to, že mediálnym hitom sa stali reportáže z policajných akcií, keď sú obvinení ľudia predvádzaní v putách ako ťažkí zločinci, či masoví vrahovia.
Je desivé vedieť, že sa väzba obvinených stala donucovacím nástrojom na priznanie viny, čo sa dá definovať dokonca ako mučenie…
Je desivé sledovať ako Národná rada prijíma právne predpisy v skrátenom konaní bez toho, aby prebehol riadny legislatívny proces.
A v pozadí toho sa vznáša na Slovenskom tieň totalitného konania vlády, ktorá zneužíva pandémiu Covidu -19 na upevnenie si moci a strach ľudí, že sa znova vracia doba mafiánskych bossov ako je Mikuláš Černák a doba teroru na obyvateľstve, ktorému sa budú kompetentní len prizerať, mlčať a zakrývať ho…

Zdroje:
Lučanský a Černák…
Ide o pravdu: S Milanom Žitným…
Aktuality.sk: Mafiánsky boss Mikuláš Černák
Sudcom došla trpezlivosť…
Sudcovia sa obávajú zhoršenia súdnictva…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490030x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu