Založ si blog

Prečo „lebo Fico“?

Posledných pár mesiacov máme možnosť vidieť prečo a kvôli čomu, bola nutná štvavá kampaň proti Róbertovi Ficovi a strane Smer, ktorá mala za cieľ zvrhnúť vládu R. Fica a rozbiť nielen politickú scénu na Slovensku, ale aj samotnú stranu Smer, aby oslabila jej vplyv.
Áno toto všetko sa podarilo. Tak, ako sa podarilo zlikvidovať posledné zbytky zvrchovanosti a samostatnosti nášho štátu. Podarilo sa zlikvidovať ekonomiku a sociálne istoty, následkom čoho budú občania uvrhnutí do jarma chudoby a ešte väčšieho dlhového otroctva, čo má zaistiť stratu schopnosti brániť sa a ich poslušnosť. Podarilo sa zlikvidovať právny štát a potlačiť ľudské práva občanov. V troskách nie je len ekonomika a sociálny systém, ale aj zdravotníctvo, školstvo a kultúra.
Ústavná väčšina, ktorú súčasná vláda má, dovoľuje likvidovať Ústavu SR a ohýbať a zneužívať právo spôsobom akým jej vyhovuje. Vďaka tomu sa ocitáme v stave bezprávia a totality, ktoré táto vláda používa ako spôsoby vládnutia a jej premiér sa správa ako diktátor.
Všetko toto vyvrcholilo záhadným zasamovraždením sa elitného policajného generála, ktorý dokázal rozložiť a dostať za mreže mafiu, ktorá terorizovala Slovensko.
A toto všetko sa deje vo „vyspelej Európe“ a v EÚ, ktorá sa pýši svojimi demokratickými hodnotami a dovolí si kritizovať a uvaľovať sankcie na všetkých politikov a štáty, ktoré vraj porušujú demokratické princípy a ľudské práva.
Prečo predstavitelia EÚ a vyspelého západného sveta mlčia, keď sa toto deje priamo im „pod nosom“?
Odpoveďou je napríklad to, že premiér Matovič bol referovať o celoplošnom testovaní najskôr pani Merkelovej, ktorá o ňom vedela takto skôr ako naša pani prezidentka a tá napriek tomu, že mala možnosť zastaviť toto bezprávie páchané na občanoch štátu, tak neurobila, dokonca ho podporila.
Stav chaosu, nespravodlivosti a totality na Slovensku vyhovuje predstaviteľom EÚ a dokazuje v akom postavení je SR voči EÚ a celému západnému svetu.
A odpoveďou je aj samotné vládnutie Smeru a R. Fica. Môžeme si o R. Ficovi myslieť čo chceme a mať na neho vlastný názor a nesúhlasiť s mnohými jeho rozhodnutiami.
Ale…
Počas jeho vlády sa zo Slovenska stával znova suverénny štát a politika jeho vlád bola zameraná na sociálne zlepšenie života občanov.
O tomto všetkom písal v marci Gustáv Murín v článku „Vďaka pán Fico“.
Žiaľ, je neprípustné, aby sa štáty, ktoré sú vo vyspelom západnom svete vnímané ako surovinové prívesky a kolónie rozvíjali nielen po sociálnej stránke a zvyšovali životnú úroveň svojich občanov, ale je vrcholne neprípustné, aby sa v týchto kolóniách znova budovalo a vytváralo národné povedomie a vlastenectvo.
Preto v našom štáte nastal mediálny lynč nielen vlády R. Fica, ale aj snaha kriminalizovať a prenasledovať všetkých tých, ktorí sa hlásia k vlastenectvu.
Posledné roky sme boli svedkami úporného boja proti vláde R. Fica a aj jemu samotnému a dnes vidíme výsledok zmeny, ktorú nám sľubovali po zvrhnutí jeho vlády.
R. Ficovi môžeme vyčítať čo chceme, ale mali by sme si uvedomiť, akého silného protivníka mal proti sebe. A aj napriek tomu, že sme v spolku, pre ktorý je SR len montážnou halou s lacnou pracovnou silou, dokázal sa v mnohom vzoprieť bruselskému diktátu a zabezpečiť občanom aspoň nejaké sociálne istoty a zvyšovať životnú úroveň.
Ľudia, ktorí podľahli tlaku mediálneho lynčovania a nenávisti docielili to, že sa k moci dostali tí, ktorí si svoju moc dokázali kúpiť a to aj pomocou tých, ktorým záleží na tom, aby sa zo Slovenska stal totalitný pracovný tábor, vedený tvrdou diktatúrou.
O úrovni demokracie na Slovensku svedčí napríklad to, že v médiách čítame, ako „slobodne“ protestujú občania v Bielorusku proti diktátorovi Lukašenkovi, kým v našom demokratickom a slobodnom štáte je zákaz vychádzania, navštevovania sa v rodinách, dokonca je aj zákaz „tvorenia rodinných bublín“ a počet ľudí na spoločných akciách nesmie presiahnuť šesť osôb a toto všetko si vláda zabezpečila podvodným a protiprávnym spôsobom, len na základe nejakých pofidérnych vyhlášok hlavného hygienika.
Takisto o úrovni právneho štátu svedčí to, že unikla lekárska správa o zraneniach generála Lučanskeho, ktorých pravosť dokázal svojím vyjadrením minister obrany Naď, čo usvedčilo z klamstiev ministerku spravodlivosti, ale aj samotné nabádanie ľudí k udavačstvu pánom ministrom a snaha prekryť a zahladiť to čo sa stalo, vládnou mocou.
O tom, čo sa skutočne deje v našom štáte dokazuje, že doteraz nebola ani len vyvesená čierna vlajka na budove ministerstva vnútra, ale aj úroveň informovania v zahraničných médiách o smrti generála Lučanského.
Žiaľ, ešte aj teraz mnohí obhajujú vládnutie súčasnej vlády frázou „lebo Fico“.

Článok bol pôvodne zverejnený na slovanskenoviny.sk

Zdroje:
Vďaka pán Fico
Šokujúci medzinárodný ohlas na smrť generála Lučanského
Mikulec: Lučanský nemal obmedzený styk s rodinou…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5485946x
Priemerná čítanosť článkov: 3933x

Autor blogu