Založ si blog

Preto všetci tak náhle ochoreli. ..

Už dáva zmysel, prečo naši vládni predstavitelia tak náhle ochoreli. Z viacerých dôvodov. Tá hnusoba im prekazila plány dať sa zaočkovať a oni tak veľmi chceli ukázať, aké je to fantastické a prospešné pre spoločnosť, ale hnusoba je hnusoba a tí, ktorí nákazu už prekonali sa nemusia dať očkovať.
Veľmi pozorne som si viackrát vypočula vyjadrenie pána profesora Krčméryho v v relácii TA3 „Pozrime na to“, kde hovoril o vakcinácii a o tom, že infektológ, profesor Jarčuška vytipoval skupiny obyvateľov SR, ktoré budú v prvej fáze zaočkované. Hovoril aj o tom, kto nebude očkovaný a prečo. Jednou zo skupín sú alergici, ktorí sú rizikovou skupinou, kvôli riziku nežiadúcich účinkov. Ďalšími skupinami sú deti a mladiství do osemnásť rokov a tehotné ženy a pán profesor veľmi jasne povedal prečo. Kvôli tomu, že na deťoch a tehotných ženách s nesmú vykonávať klinické štúdie. Pán profesor sa to snažil zahovoriť rečami o tom, ako videl pacientov, ktorí zomreli po podaní liekov, ale aj tým, koľko ľudí zomrie na vedľajšie účinky fajčenia a alkoholizmu.
Takže ako to v skutočnosti je?
Akým spôsobom sa bude zisťovať, kto prekonal nákazu bez príznakov a bez toho, aby o tom vedel?
Stanú sa vybrané skupiny občanov Slovenska „pokusnými králikmi“ na ktorých sa budú robiť klinické štúdie vedľajších účinkov po podaní vakcíny proti coronavírusu?
Vyzerá to tak, že áno. Najmä po informáciach, že Veľká Británia oficiálne priznala zmutovanú formu nového coronavírusu, ktorá je vraj nákazlivejšia ako tá predtým. Má v takom prípade očkovanie význam? Zastaví aj SR, tak ako iné štáty prílev ľudí z Veľkej Británie?
Je zaujímavé ako jednostranne robia médiá propagandu očkovaniu a nedávajú dostatok priestoru na vyjadrenie sa aj iným odborníkom a lekárom. A pritom otázok je veľmi veľa. A majú ich všetci tí, ktorým záleží na vlastnom zdraví a zdraví svojich blízkych.
Ide tu skutočne o zdravie ľudí?

Zdroje:Je vakcína proti COVID-19bezpečná?
Približne od 30. minúty
Hnusoba im skrížila plány…
Britská mutácia vírusu nie je pod kontrolou…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:17

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť. Cieľom je znížiť strety s medveďom i škody na plodinách

24.04.2024 11:07, aktualizované: 12:33

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490936x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu