Založ si blog

Môže premiér Matovič nazvať svojich politických oponentov slovom „bastard“ ?

Vyhlásenie pána premiéra o tom, ako už nechce byť premiérom a sťažnosti o prenasledovaní jeho rodiny, už počulo, či čítalo mnoho ľudí.
Vyzerá to tak, že pán premiér len dostal ochutnať vlastnú medicínu, keď osočoval bez dôkazov rôznych politikov a najmä R. Fica. Mnohí z nás, si pamätajú mediálne vystúpenia bývalého premiéra, na ktorých vystupoval aj s manželkou, keď ho pán Matovič obviňoval, že má na Belize spolu s manželkou uložené milióny dolárov. A nezabudnuteľné sú aj jeho „Bonapárty“, pred bytom R. Fica.
Slová o tom, že pán premiér chce vyviesť Slovensko „ z prúseru“ by boli zaujímavé, keby ten „prúser“ v ktorom teraz Slovensko je, nespôsobil práve on aj s jeho vládou.
Druhá vlna „pandémie“ sa dala očakávať, ale ja osobne si z leta pamätám jeho infantilné statusy na zábradlí v jeho obľúbených teniskách a zabávanie sa na svadbe a všelijaké vyhlásenie nevestám a pod.
„Prúserom“ je aj velikášske testovanie takmer všetkých občanov Slovenska, z ktorého si vyrába akési referendum o tom, že účasť na tomto testovaní potvrdí dôveru občanov v jeho nadpozemské schopnosti. Žiaľ, toto testovanie sa zmenilo na akési podivné manévre celého štátu, ktoré riadi armáda a ľudia sa tohto „dobrovoľného testovania“ podľa pána premiéra musia zúčastniť pod hrozbou rôznych reštrikčných opatrení a nechutného vydierania sankciami.
Proti tomuto nezmyselnému testovaniu sa postavila nielen Slovenská komora lekárov, pred pár minútami politológ Ján Baránek na fb zverejnil Otvorený list Spoločnosti všeobecných lekárov adresovaný premiérovi Matovičovi a ministrovi zdravotníctva Krajčímu.
O to nechutnejšou šou, je verejná ponuka premiéra Matoviča 500 eurových odmien zdravotníkom a nazvanie šéfa Slovenskej lekárskej komory pána Kollára vlastizradcom a jeho konanie za sabotáž a vlastizradu. A ako by sa dalo nazvať konanie pána premiéra? Korupcia priamo pred kamerami?
Žiaľ, všetko toto konanie a ignorácia odborníkov svedčí len o obrovských egoistických ambíciách nielen premiéra Matoviča, ale aj ministra obrany Naďa.
Čerešničkou na torte tohto „prúseru“ ako to nazval pán premiér, je nazvanie svojich politických oponentov slovom „bastard“. Môže pán premiér používať takýto slovník?
Áno, pán Matovič počas celého svojho pôsobenia v politike vytváral z parlamentu lacný šantán, kde predvádzal svoje životné vystúpenia práve so slovníkom štamgasta štvrtej cenovej.
To, že pán premiér takto hrubo urazil svojich politických oponentov svedčí o tom, že sa z politickej scény stáva stoka. A preto, nesmieme dovoliť, aby sa presne taká stoka stala aj z celého nášho štátu.
Možno sa na jeho slovách aj niekto zasmial, alebo len nadával.
Lenže…
Tento štát je skutočne v obrovskom „prúsere“, ktorý bude len veľmi ťažko napraviť. A dôležité je, aby za to, čo sa teraz deje, niesli všetci tí, ktorí to zapríčinili plnú zodpovednosť.

Zdroje
Otvorený list Spoločnosti spoločnosti všeobecných lekárov…
Pán Matovič nechce byť premiérom…
Silné slová pána premiéra…
A pán premiér ešte raz…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5461176x
Priemerná čítanosť článkov: 3915x

Autor blogu