Založ si blog

Ako sa Vám cestovalo pán Matovič?

Dnes som videla jedno z Vašich vystúpení, kde ste brýzgali na minulú vládu ohľadom nákupu ochranných pomôcok na boj proti koronavírusu.
A kedy to boli tie voľby?
Jáááj, no predsa 29. februára 2020!
A tá pľuha nákaza sa objavila v Európe práve vtedy, keď ste si robili výlety po Francúzsku a natáčali údajnú Počiatkovu vilu. Ako sa Vám cestovalo? Verím tomu, že fajne. Taký výlet do Francúzska, alebo na Cyprus nie je na zahodenie, však? Hlavne ak nazberá politické body vo voľbách, ktoré prebiehali práve v dňoch, keď sa nákaza začala šíriť nebezpečným tempom.
A dnes? Dnes populisticky obviňujete bývalú vládu z toho, že už vtedy, keď Vy ste veselo cestovali po Európe, mala nakupovať rúška.
Celú predvolebnú kampaň nebolo od Vás počuť nič o hrozbe koronavírusu .
Prečo? Veď aj Vy ste boli poslancom parlamentu. Blaho občanov Vám malo ležať na srdci. Teraz sa ukázalo ako, pretože predvolebná kampaň a získanie moci bolo pre Vás dôležitejšie ako hrozba nejakého vírusu a pandémie.
Takže teraz to, čo predvádzate je len pózerstvo a ukážka toho, že nemáte nielenže dostatok odbornej spôsobilosti viesť štát, ale ani dostatok zodpovednosti a sebareflexie, práve kvôli Vašej honbe po moci.
A len tak na okraj. Chcete monitorovať a sledovať ľudí, kde sa nachádzajú, ale Vy sám ste nevyviedli žiadne dôsledky z Vášho cestovateľského nadšenia. Dali ste si urobiť vyšetrenia, či náhodou nerozširujete koronavírus?
Alebo ste až tak bohorovný, že si myslíte, že nejaký ten koronavírus sa Vás netýka?

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5470905x
Priemerná čítanosť článkov: 3922x

Autor blogu