Založ si blog

Kočnerománia – obraz doby, ktorý šokuje. . .

Na úvod jeden z vtípkov, ktorý v rôznych obmenách koluje po nete. „Kočner prefackal Chucka Norrisa“…
Vtipné, trápne, smutné, alebo trpká realita toho, čo sa na Slovensku deje?
Áno, pani prezidentka mala pravdu, keď vo svojom vyhlásení k aktuálnej politickej situácii povedala: „Obraz doby, ktorú sme žili, a ktorú stále žijeme, nás v posledných dňoch stále viac šokuje.“
Áno pani prezidentka, mnohých ľudí šokuje, že sa v tomto štáte hrubo porušujú demokratické princípy, ktoré najviac porušujú ľudia, ktorí chcú v tomto štáte za každú cenu prevziať moc. Opozícia spoločne s vybranými médiami nerešpektuje a neakceptuje slobodné a demokratické voľby a vládu, ktorá z nich vzišla. Takisto ľudí šokuje snaha zvrhnúť túto vládu všetkými možnými spôsobmi, keď opovrhnutia hodným spôsobom zneužíva vraždu dvoch mladých ľudí.
Ľudí šokuje mnoho vecí, napríklad aj to, akým spôsobom vybrané médiá hrubo zasahujú do vyšetrovania vraždy, ale najmä to, že disponujú utajenými faktami z vyšetrovania a snažia sa takýmto spôsobom vyvolávať v štáte nepokoje. Áno, ľudí šokuje, že médiá spolu so skupinou politikov, lynčovaním, beztrestným ohováraním, prenasledovaním a opľúvaním nepohodlných osôb, vedú v skutočnosti druh hybridnej občianskej vojny, proti obyvateľom Slovenska.
Súčasná Kočnerománia, ktorou média bombardujú Slovensko, je dôkazom toho, že v našom štáte, je možné aj nemožné, tak ako v tom vtipe. Opozícia aj médiá vyťahujú rôznu, ničím neoverenú špinu na každého, kým by mohli poškodiť súčasnej vláde možno aj preto, aby sa zakryli ich vlastné kauzy „Sasanka“ a „Lipšicove stádo“, ktoré súvisia priamo s M. Kočnerom a ktoré on sám mediálne prezentoval vo vlastných tlačových besedách, ktoré nie je problém dohľadať si v archívoch.
Áno, pani prezidentka, ľudí šokuje, akým spôsobom je odpútavaná pozornosť od káuz, ktoré sprevádzajú novovzniknuté strany, ktoré majú v tomto štáte prevziať moc za každú cenu.
Ale určite ich zaujíma aj to, čo v skutočnosti za týmto všetkým je. Pred pár rokmi boli priamymi účastníkmi „bicyklového majdanu“, do ktorého bolo investovaných 20 miliónov dolárov a až po ňom ľudia pochopili, že to nebolo o nich a o sľubovaných dvojnásobných platoch a mečiarizme, ale o totálnom výpredaji štátneho majetku a strategických podnikov a vytvorení nesebestačnej, podriadenej kolónie, s lacnou pracovnou silou. A v prvom rade išlo o peniaze, v tej dobe veľké peniaze.
Aký je v skutočnosti záujem tých, ktorí financujú vznik nových strán, činnosť opozície a médií, ale aj posledných prezidentských volieb?
Vytvoriť z tohto štátu nielen ekonomickú kolóniu, ale aj úplne podriadenú vojenskú kolóniu, kde bude právo iného štátu, nadriadené právu nášho štátu? A znova ide o veľké peniaze?
Áno, žili sme v dobe a žijeme v dobe, ktorá šokuje mnohých ľudí tým, čo sa deje v našej republike.
Napríklad aj tým, že v skutočnosti chcú prevziať moc amorálni ľudia, ktorí majú za sebou mnoho káuz.
Ale toto zjavne pani prezidentku nešokuje, keďže doteraz nevydala žiadne vyhlásenie ku kauzám jej straníckeho kolegu a v súčasnosti predsedu strany PS, M. Trubana kvôli jeho drogovým kauzám, či daňovým a majetkovým kauzám pána A. Kisku, minulosti pána Beblavého, ktorého bývalú stranu SDKÚ pán Kočner v minulosti finančne podporoval, alebo pána Hlinu, ktorý sa tak triase za mocou, až chce prekrúcať kresťanské morálne zásady.
A čo najviac ľudí šokuje je to, že stali rukojemníkmi vo vlastnom štáte a zriadení, ktoré sa nazýva „demokracia“ a v poslednej dobe, už nemá so skutočným pojmom demokracia nič spoločné.
Pretože občania tohto štátu už v skutočnosti nerozhodujú o tom, kto bude riadiť tento štát. Rozhoduje o tom moc peňazí a mediálnych drábov a lokajov.
Presne taký je význam Kočnerománie a obraz doby, ktorá šokuje….

Zdroje:
https://focus.hnonline.sk/politika-s-spolocnost/clanok/1878799-kauza-sasanka

https://focus.hnonline.sk/politika-s-spolocnost/clanok/1878804-lipsicovo-stado

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/523720-nazivo-prezidentka-zuzana-caputova-sa-vyjadruje-k-aktualnej-politickej-situacii/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

https://www.teraz.sk/slovensko/kocner-poprel-zhotovenie-videa-z-rozhov/119-clanok.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=jTzf4opWy4c

https://www.cas.sk/clanok/149482/financovanie-sdku-dzurindov-najsmutnejsi-den/

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5492983x
Priemerná čítanosť článkov: 3938x

Autor blogu