Založ si blog

Prázdne sľuby odborníkov na všetko a na nič.

Šialenstvo, ktoré ovládlo Slovensko mi veľmi pripomína november 89 a praktiky Zamatového prevratu.
Naši odborníci na všetko a na nič, majú znova plné ústa fráz o slobode a demokracii.
Všetci tí, ktorí pozornejšie sledujú dianie na Slovensku vedia, že títo ľudia sú spoluzodpovední za to, čo sa u nás deje po celé tie roky od Zamatového prevratu. Podieľajú sa chode štátu tým, že celé roky sedia v parlamente, sú v rôznych výboroch, zastávajú rôzne posty a je neodškriepiteľnou, že dokonca aj vládli nejakú dobu.
To ako vládli a aké kauzy majú na svedomí a čo bolo koncom ich vládnutia netreba pripomínať.
Dôležitejšie je povedať, že tí ktorí najviac kričia a obhajujú slobodu a demokraciu neustále pracujú na destabilizácii celého štátu a vyvolávajú nenávisť a rozbroje.
Zvláštne, že nikto z tých, ktorí sa podieľali na Zamatovom prevrate necíti a nenesie zodpovednosť za to, že na Slovensko prenikli a vznikli rôzne zločinecké skupiny, ktoré vraždili nevinných ľudí, terorizovali tých, ktorí sa snažili poctivo podnikať.
Ak teraz niektorí z nich vykrikujú, že táto vláda je zodpovedná za vraždu novinára, tak oni nesú zodpovednosť za mafiánske praktiky, ktoré tu vládnu doteraz.
Naši odborníci na všetko a na nič, pretože môžu všetko a za nič nenesú zodpovednosť, rozpredali štátny majetok za smiešne ceny a poškodili všetkých občanov Slovenska a všetko je podľa nich v poriadku.
Terajší odborníci na všetko a na nič, označujú ľudí za vrahov bez toho, aby počkali na výsledky vyšetrovania.
Je až zarážajúce, koľko ľudí, ktorí sa podieľajú na chode štátu nemá úctu voči zákonom Slovenskej republiky, ale ani morálne zábrany štvať ľudí proti sebe, vyvolávať nenávisť a provokovať k násiliu.
Najzarážajúcejšie je to, ako títo ľudia delia ľudí na vyvolených a lúzu.
Snažia sa z určitej skupiny novinárov zastupujúcich mainsteram, urobiť nedoknuteľnú kastu, ktorá môže beztrestne útočiť, ohovárať a špiniť dobré meno ľudí.
Ako je možné, že nikto sa nepozastavil nad policajnou brutalitou a svojvôľou a zneužitím právomoci verejného činiteľa, aká sa stala inému novinárovi T. Rostasovi, keď svedkami tohoto všetkého boli jeho maloleté deti?
Ak by malo byť nejaký dôvod na protesty obyvateľov Slovenska, tak by to mal byť tento policajný zásah, pretože bola hrubo porušená sloboda slova a sloboda jednotlivca, ale aj práva maloletých detí.
Na jednej strane mediálne šialenstvo skupiny odborníkov na všetko a na nič, na druhej popieranie slobody slova a porušovanie ľudských práv.
A práve títo odborníci na všetko a na nič mlčia a aj podporujú vyjadrenia ľudí, ktorí kydajú špinu na našich národných buditeľov a dejateľov, ktorým tento národ vďačí za veľmi veľa, ale mlčia aj pri hanlivých vyjadreniach a urážkach Slovákov a celého národa.
A čo vlastne sľubujú občanom Slovenska, keď sa konečne dostanú ku moci?
Slobodu a demokraciu? Veď to, ako si predstavujú slobodu a demokraciu vidíme každý deň. Nie sú ochotní akceptovať výsledky slobodných parlamentných volieb a neustále vytvárajú rôzne kauzy, len aby sa dostali k moci oni, neštítia sa zneužiť ani násilnú smrť dvoch ľudí, ktorá doteraz nie je vyšetrená.
Sľubujú sociálne istoty a budúcnosť, prácu a rovnaké mzdy aké majú pracujúci v západnej Európe?
Ale kdeže, pretože práve oni najviac kričia pri zvyšovaní minimálnej mzdy, že sa zničí podnikateľské prostredie.
Všetci tí, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na vládnutí a spravovaní štátu po Zamatovom prevrate sú zodpovední za to, v akom stave sa Slovensko nachádza a je načase, aby konečne všetci začali niesť zodpovednosť, pretože ak sami nedodržiavajú to, čo hlásajú, nemajú na svojich miestach čo robiť.
Alebo občania Slovenska nemajú právo na slobodu a demokraciu, ktoré doteraz využívala len hŕstka vyvolených?

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny v RTVS sú na dosah. Má Šimkovičová meno nového riaditeľa? Zákon by mohol naraziť na Čaputovú

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490666x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu