Založ si blog

Voliči ĽSNS nie sú malé deti, ktoré sa hádžu o zem. . .

Voliči ĽSNS nie sú malé „miminá“, ktoré sa v záchvate zlosti hádžu o zem. Sú to normálni ľudia, ktorí už majú plné zuby politickej frašky, klamstiev, prázdnych volebných sľubov, sociálneho vydierania a neistôt a mafiánskych praktík, ktoré na Slovensku vládnu od „Novembrového prevratu“.
Sú to ľudia, ktorí pochopili, že sú v područí EÚ a že sú vo vlastnom štáte rukojemníkmi tých, ktorí v skutočnosti ovládajú Slovensko.
Nie sú to ani fašisti, ani extrémisti, ani xenofóbovia.
Prestali veriť smutnému a odhodlanému výrazu premiéra Fica, ktorý sa „tvári“, ako mu záleží na dobre a prosperite nášho štátu, neveria ani p. Kaliňákovi, ktorý sa hrá na neohrozeného policajného robokopa strážiaceho poriadok a bezpečnosť v tejto krajine.
Neveria ani p. Dankovi a jeho záujmu o blaho slovenských biorotov v montážnych dieňach, ani Matovičovým citovým výlevom a nadávkam pred kamerami, keď sa ukázalo, že nie len taký obyčajný človek, ale svoje poklady ukrýva u babky na pôjde a rád vozí mamu v aute.
Neveria ani nášmu slovenskému supermanovi v jeho zelenom oblečku p. Sulíkovi, ktorý mladým voličom nasľuboval hory-doly v podobe legalizácie marihuany.
Dokonca prestali veriť politickým fosíliam a večným tribúnom ľudu ako sú p. Budaj a Kňažko, ktorí si na pomoc prizvali kamarátov z umeleckej brandže, na čele s neohrozeným szmákom Maroškom a neveria ani ochrancovi práv maďarskej menšiny p.Bugárovi, ktorý je schopný hájiť práva aj marťanskej menšiny, len aby sa udržal v parlamente a pri moci.
A už vôbec neveria nášmu pánu prezidentovi, zosobneniu dobrého anjela, ktorý sa netají láskou k lietaniu a plneniu si manželských povinností. Výsledok jeho obetavej práce pre štát a národ je skutočné „miliónové dieťa“.
Pochopili, že po prevrate sme stratili suverenitu a vlastný štát a sme naozaj len kolóniou.
Prečo ľudia začali voliť Kotlebovu stranu? Pretože hovorí to, čo ľudia chcú počuť. Poukazuje na problémy a nazýva ich pravým menom.
Zrazu je takýto človek a jeho strana po demokratických voľbách v parlamente a v plnej nahote sa ukázalo, že naše politické bábky sa ho poriadne zľakli.
V skutočnosti sa nezľakli M. Kotlebu a jeho strany, ale zľakli sa toho, že niekto dokáže ľudí spájať.
Viac ako dve desaťročia tvrdej práce politikov a najmä mimovládnych organizácií vychádza nazmar. Ľudia začali chápať, že politici sú len štátom draho platení cirkusanti, ktorí sa starajú o vlastné hmotné pôžitky a robia všetko preto, aby štvali ľudí proti sebe.
Mimovládne organizácie majúce plné ústa „ľudských práv a spravodlivosti“, platené krvavými peniazmi mocných sveta sú len dosadeným dozorom týchto ľudí, či naši politici skutočne plnia to, kvôli čomu sú v čele štátu. Politici začali zlyhávať a ľudia sa začali zjednocovať. Je úplne jedno, kto by bol tým človekom, ktorý sa nebojí povedať pravdu aj tak by bol označený a onálepkovaný módnymi výrazmi: fašista, neonacista, rasista…
Zvláštne, ako rýchlo sa dokázali politickí rivali, ktorí si nedokážu prísť pred kamerami na meno a vybavujú si účty v priamych prenosoch, spojiť v presadení protiextrémistického zákona a vytvorení špeciálneho komanda, ktoré bude zasahovať proti extrémizmu v našom štáte.
Rozhádaný a nejednotný štát a jeho ľudí je veľmi ľahké ovládať. Preto sme dennodenne konfrontovaní špinou, ktorá sa valí na nás z každej strany.
Rozvadení ľudia, ktorí sa nenávidia a sú schopní vybavovať si účty pomaly pästnými súbojmi sa len ťažko dokážu spájať.
Práve kvôli tomu bol aj zorganizovaný nedávny “ študentský protikorupčný pochod“, zvolaný práve v deň výročia Tisovej popravy.
Mal za cieľ vyprovokovať ďalšie vášne a možno aj násilie, ktoré by ešte viac znesvárili a rozdelili ľudí na Slovensku.
Nedávna provokácia mimovládok ohľadom zrušenia „Mečiarových amnestií“ tiež veľmi nezapôsobila na Slovákov a ani plamenné reči lídra SZM Maroška v parlamente, ktorý sa vžil do svojej hereckej úlohy až tak, že mu zachutila politika aj moc.
Je mi ľúto ak teraz sklamem voličov M. Kotlebu. Aj keby mal viac ako 50% úspešnosť vo voľbách a dokázal vytvoriť vlastnú vládu, nedokázal by len tak jednoducho zničiť pavučinu štátnej moci, ktorá je tu budovaná skoro 30 rokov. Nedokázal by vymeniť všetkých tých ľudí, ktorí v skutočnosti riadia Slovensko. Títo ľudia sú doslova zabetónovaní na svojich pozíciách a zopakoval by sa zase len scenár z „Novembra 89“, keď sa len prezliekali kabáty.
Zmena, ktorá by priniesla Slovensku stratenú slobodu, musí prísť z vonku, z celej Európy, ktorá má rovnaké problémy ako naša republika.
Zmena sa dá dosiahnuť len zjednoteným zmýšľaním ľudí a celých národov.
Možno práve toto „zjednotí“ Európu viac, ako projekt EÚ, ktorý z obyvateľov nášho kontinentu urobil len otrokov a poslušné stádo.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5482367x
Priemerná čítanosť článkov: 3930x

Autor blogu