Založ si blog

Rovnaká krvná skupina. . .

Vo februárovom čísle časopisu Zem a Vek v úvodnom článku „Ničota“ T.E. Rostas uviedol veľmi zaujímavú anketu, ktorú urobil portál Pluska, patriaci finančnej skupine Penta.
Otázka znela: “ Ako vnímate napätie medzi Ruskom a USA?“ Odpovedalo 1300 ľudí. Výsledok bol, že asi 3 percentá odpovedali, že stoja na strane USA, okolo 5 percent si myslí, že obe krajiny by sa mali spamätať a 90 percent z opýtaných uviedlo, že stojí na strane Ruska.
Posledná veta znela: „V tejto krajine zrejme bude treba vymeniť ľud“.
A nielen v tejto, snahy o výmenu ľudu v Európe už nejakú dobu trvajú. Len či tento importovaný „nový ľud“ bude poslúchať Bruselskú verchušku.
Tej nejako nedochádza, že oni poslúchajú len Allaha.
Zaujímavosťou je, prečo si takú anketu dala robiť Penta. Dokazuje to, čo sa verejne hovorí o tom, kto v tejto krajine skutočne vládne a koho záujmy chráni zase naša vrchnosť.
V minulom článku som písala, že p. Kotleba so svojou stranou boli len zásterkou na začatie „honu na čarodejnice“. Ten sa začal nie kvôli „fiktívnemu extrémizmu“, ktorý vraj v našej krajine je, ale preto, aby si tí čo ovládajú Slovensko a Slovákov, upevnili moc zastrašovaním, šikanovaním a prenasledovaním.
Túžba po moci a chamtivosť sa ukázala v plnej nahote.
Z vlastnej skúsenosti viem, že nás „s rovnakou krvnou skupinou“ je veľa. Zatiaľ sme ticho. Mnohí o sebe nevieme. A práve toto vyhovuje tým „hore“. Majú strach z toho, že sa ozveme, spojíme a dáme o sebe vedieť.
Oblbovanie médiami nezaberá tak ako by chceli. Tlačenie k múru stratou sociálnych istôt tiež.
Tí „hore“ kvôli vlastnej zaslepenosti zabudli, že peniaze a majetok naozaj nie sú všetko a hlavne to, že aj ten najmierumilovnejší tvor na svete sa začne brániť a bojovať o život, keď ho niekto chce oň obrať.
Bolo by zaujímavé stretnúť ľudí s „rovnakou krvnou skupinou“. Mnohých som už stretla, nenápadná mama na materskej, ľudia v čakárni u lekára, ktorí čítali hore uvedený časopis, osobnosti, ktoré sú pre svoje názory diskreditované…
Mali by sme si vymyslieť nenápadné poznávacie znamenie. Veľa ľudí už už napríklad nosí oblečené tričko s prezidentom Putinom.
Možno onedlho bude aj to dôvodom na zatknutie špeciálnou jednotkou.
Zatýkanie, výsluchy, väzby kvôli názoru tu už boli. V päťdesiatych rokoch minulého storočia, ale na najväčší teror, kvôli svojim názorom, ktorý ľudia zažili a veľmi sa podobá tomu dnešnému bol ten pred druhou svetovou vojnou a počas nej.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

pellegrini

Pellegrini absolvoval fotenie na oficiálny portrét. Novinkou bude pozadie s vlajkou

23.04.2024 15:58

Zvolený prezident Peter Pellegrini chcel, aby z fotografie vyžarovala aj národná hrdosť. Vyzdvihol preto novinku.

nehoda tragická

Pri Šali došlo k tragickej nehode, čelnú zrážku áut neprežili traja ľudia

23.04.2024 15:29, aktualizované: 16:13

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky vrátane dvoch pozemných ambulancií ZZS a záchranárskeho vrtuľníka.

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5490070x
Priemerná čítanosť článkov: 3936x

Autor blogu