Založ si blog

Profesionálni výrobcovia problémov. . .

Naše „osobnosti“ sú zasa v plnej pohotovosti. Tentokrát si za objekt pozornosti vybrali Nočných vlkov a vyrobili z nich pomocou spriatelených médii problém „číslo 1“ na Slovensku.
Hneď na začiatku tohto nového mediálneho honu na čarodejnice som sa pýtala, či u nás nie sú dôležitejšie problémy, ktoré by týchto ľudí mohli zaujímať. Zjavne nie.
Pretože všetky tie naše „osobnosti“ dlhodobo žijú mimo realitu bežného života, nás normálnych ľudí. Žijú v ilúzii vlastnej dôležitosti a nenahraditeľnosti, ktorú im pomáhajú znásobovať média, ktoré im dávajú veľký priestor, ale aj finančné ohodnotenie, ktoré poberajú za svoju záslužnú činnosť, dokonca niektorých podporuje aj tento štát…
Mnohí z nich ani len netušia, aké problémy majú normálni občania tohoto štátu, vlastne ich to ani nezaujíma.Väčšina z nich netuší, čo je to poctivá práca, bežný život a každodenné starosti.
Dalo by sa povedať, že sú to takí profesionálni disidenti, ktorí sa ešte stále vezú na vlne Havlovej predstavy disidentu.
Aj v minulosti bola práve táto skupina disidentov odtrhnutá od reality bežného života. Ono sa to veľmi dobre bojovalo proti nenávidenému režimu s peniazmi a chlastom zo Západu. Tí, ktorí boli za svoje názory prospechárskymi kolaborantmi, ktorí sa vydávali za komunistov perzekuovaní a zatváraní, ich nezaujímali.
Presne tak je to aj teraz.
Naši profesionálni výrobcovia problémov a veční disidenti majú za úlohu vytvárať zástupné problémy, aby sa prekrylo bašovanie ich mecenášov na Slovensku a postupné preberanie moci.
Ich úlohou prenasledovať a mediálne lynčovať všetkých tých, ktorí vidia to, čo sa tu v skutočnosti deje a neboja sa nahlas o tom hovoriť.
„Noční vlci“ sú pre nich obrovským problémom a bezpečnostným rizikom, aj keď sú silne protifašisticky zameraní, ale nikde som nepočula, aby kritizovali napríklad nárast počtu tzv. „Ríšskych občanov“ v Nemecku, alebo rozpínavosť NATO, vojny, ktorými USA a NATO šíria slobodu a demokraciu po celom svete.
Podporujú a prezentujú rôzne skupiny ľudí, ktorí sa tiež hrajú na disidentov a robia tak „záslužnú prácu“ v iných krajinách.
Rozprávajú o ľudských právach a pritom nehanebne porušujú ľudské práva iných, stalkovaním, ohováraním, mediálnym zosmiešňovaním a kopaním do pre nich nepohodlných ľudí.
Tým, že podceňujú normálnych ľudí a dá sa povedať, že nimi opovrhujú, len dokazujú, aký charakter má sloboda a demokracia, za ktoré tak bojujú…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5492871x
Priemerná čítanosť článkov: 3938x

Autor blogu