Založ si blog

A zas tá protiruská hystéria. . .

Pomaly neprejde deň, aby nás náš „mienkotvorný bulvár“ nepostrašil proruskou propagandou.
Európsky parlament vraj presne vie, kto sú najväčší propagátori proruskej propagandy, pomenoval zodpovedných za novú studenú vojnu a obvinil Rusko z ohrozovanie Európskych záujmov.
O proruskej propagande som už písala, ale o protiruskej hystérii nie.
Nuž, ani sa nečudujem, že taká hystéria nastala a nabrala na obrátkach teraz po prezidentských voľbách v USA, v ktorých mainstream a tzv. Demokracia, ktorú tak propaguje dostali poriadnu nakladačku. A myslím si, že zaslúženú.
Mainstreamovým médiam v USA a hlavne tu v Európe a aj u nás na Slovensku poriadne tečie do topánok, boja sa toho, že ľudia budú požadovať, aby uverejňovali pravdu, lenže tá je v dnešnej dobe dosť potláčaná. Vyzerá to tak, že štedré dotácie pre mimovládne organizácie, ktoré neustále šíria jednostrannú propagandu a robia rozbroje v spoločnosti, skončia a ľudia, ktorí sa živia takýmto spôsobom, zrazu nebudú mať žiadny vplyv na dianie či už u nás, ale aj v celej Európe. A tak si vymysleli historku o zlej ruskej propagande, ktorá ohrozuje Európske záujmy. To, že ľudia majú dosť ich pokrytectva, klamstiev a špiny si vôbec nechcú pripustiť . Takisto odmietajú akúkoľvek zodpovednosť za svoje zlyhanie a za to, kam Európu priviedli. Najjednoduchšie je hodiť vinu, za to, že náš kontinent je na pokraji záhuby na niekoho iného. Tento raz je to Rusko a hlavne prezident Putin, ktorý odmietol tancovať, ako bruselskí psychopati pískajú…
A aké sú to tie Európske záujmy?
V prvom rade to je celková kontrola obyvateľov celej Európy. Státisíce migrantov poslúžili na to, aby boli ľudia trvalo držaní v strachu a napätí, preto aj tie správy o neustálych útokoch migrantov.
Teroristické útoky poslúžili na to, aby EÚ parlament schválil zákony o sledovaní obyvateľov Európy, v podstate každého z nás môžu obviniť z terorizmu.
Dosiahli to, že nás v držia ako psov na reťaziach, lenže také psy ešte brešú, takže treba zamedziť aj tomu.
Protiruská hystéria o škodlivosti proruskej propagandy má za cieľ len jedno – obmedziť slobodu slova za každú cenu.
V celej Európe to vrie. O tom mainstreamové média neinformujú, len sem tam nejaká suchá nič nehovoriaca správa.
To, že žijeme v totalite si ľudia začali pomaličky uvedomovať a preto nás chcú umlčať.
Za to, v akej stoke žijeme Rusko a prezident Putin nemôžu. To všetko majú na svedomí tí, ktorí sa sami pasovali za Európske elity.
Ľudia v USA prejavili svoj názor. Myslím si, že je čas, aby tak urobili aj ľudia v Európe a nenechali sa neustále zastrašovať a vydierať.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5471440x
Priemerná čítanosť článkov: 3922x

Autor blogu