Založ si blog

Vedie Hegero-Matovičova vláda otvorenú vojnu voči štátu, jeho obyvateľom, národu?

 

Vojny sa nevedú len tak, bez dôvodu. Každá z nich má svoje  príčiny. Príčiny, ktoré majú základ v ľudskej chamtivosti, nenásytnosti, egoizme a túžbe po moci. Príčiny, ktoré sa maskujú rôznymi zámienka a vzletnými frázami. Výsledkom vojen je vždy zbytočné utrpenie nevinných ľudí, rozvrat štátov, zničená Zem, Smrť…

 

Ilustračné foto: Pixabay

V súčasnosti sa vojny vedú najmä kvôli prírodnému a nerastnému bohatstvu a strategickým surovinám a zámienkou je „šírenie demokratických princípov a hodnôt“ všade tam, kde je ešte niečo, čo by sa dalo vydrancovať a speňažiť.

V mnohých krajinách a štátoch sa vojny vedú konvenčnými ozbrojenými konfliktami. Oveľa zákernejšie sú vojny, ktoré vedú proti vlastným štátom, občanom a národom, predajní a skorumpovaní tyrani, ktorí sa dali kúpiť za judášsky groš. Lokaji, ktorým zachutila moc tak, že kvôli nej sú schopní  všetkého. Z takýchto ľudí sa veľmi rýchlo stávajú psychopatickí despotovia, ktorí profitujú z ničenia štátu, drancovania jeho majetku, ale aj z ľudského utrpenia a smrti.

A toto všetko sa deje  práve teraz na Slovensku.

Napriek tomu, že si mnohí myslia, že Slovensko je malý chudobný štátik, je opak pravdou. Slovensko je nesmierne bohatá krajina. SR – štát, t.j. občania vlastnia strategickú surovinu nevyčísliteľnej hodnoty, ktorá je nevyhnutná pre život. Strategickú surovinu budúcnosti, ktorej je už teraz na Zemi nedostatok. Nedostatok spôsobený drancovaním planéty  a nenásytnosťou tých, ktorí si hovoria „vyspelá civilizácia“.

Slovensko má obrovské zásoby zdravej pitnej vody a veľké  množstvo liečivých prameňov.

Áno, preto sa Slovensko už pred rokmi dostalo do hľadáčika „mocných sveta“.

Preto v roku 2014 vláda R. Fica prišla s novelizáciou Čl. 4 Ústavy SR, ktorý bol doplnený o ustanovenie:

 „Preprava vody odobratej z vodných útvarov nachádzajúcich sa na území Slovenskej republiky cez hranice Slovenskej republiky dopravnými prostriedkami alebo potrubím sa zakazuje; zákaz sa nevzťahuje na vodu na osobnú spotrebu, pitnú vodu balenú do ­spo­trebiteľských obalov na území Slovenskej republiky a prírodnú minerálnu vodu balenú do spotrebiteľských obalov na území Slovenskej republiky a na poskytnutie humanitárnej pomoci a pomoci v núdzových stavoch. Podrobnosti o podmienkach prepravy vody na osobnú spotrebu a vody na poskytnutie humanitárnej pomoci a pomoci v núdzových stavoch ustanoví zákon.“

V súčasnosti MŽP pod zámienkou ochrany prírody  vedie  strategickú časť vojny, ktorá má pripraviť štát a súkromných vlastníkov práve o tie územia, kde sú najvýdatnejšie zdroje vody.

Táto Hegero-Matovičova vláda má ústavnú väčšinu a preto s Ústavou SR nakladá ako s použitým toaletným papierom. Mnohé z toho čo koná je otvorenou vojnou  proti občanom a štátu v podobe zavádzania totalitných fašistických praktík. Deje sa to porušovaním zákonov SR a likvidáciou právneho štátu,  porušovaním ľudských práv drakonickými opatreniami,  likvidáciou sociálnych istôt  a čo je najhoršie aj drancovaním verejných financií, čo bude mať za následok krach – bankrot štátu a jeho nútenú správu.

Ale občania tohto štátu sú tak ohlúpnutí a rozdelení  výdatnou mediálnou masážou a politikárčením politických parazitov, že  si ani neuvedomujú, že táto vojna má reálne obete na životoch.

Neuvedomujú si to, že v skutočnosti žijú už pár rokov v stave hybridnej vojny, ktorej úlohou je ich úplné zotročenie a poddanosť.

Kto z politikov mal doteraz odvahu postaviť sa chamtivej Hydre súčasnej moci a povedať občanom pravdu?

Nikto!

Za to, že tento štát krváca a je ničený tými, ktorí sa spojili s cudzou mocou a cudzími činiteľmi a páchajú úklady voči SR v podobe  ekonomického záškodníctva, teroru na obyvateľoch a sabotujú právny a sociálny štát, nesú zodpovednosť aj minulé vlády R. Fica a všetci tí, ktorí doteraz sedeli v parlamente.  Pretože nechali narásť Zlo, ktoré ovládlo tento štát až do takýchto obludných rozmerov.

Áno, Hegero-Matoviča vláda vedie vojnu proti štátu. A štát sme my,  jeho občania. Vedú vojnu, ktorej výsledkom má byť úplná likvidácia Slovenskej republiky a jej občanov, tak ako je to aj v iných štátoch a krajinách, kde sú zdroje strategických surovín a nerastného bohatstva.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5471508x
Priemerná čítanosť článkov: 3922x

Autor blogu