Zisk, peniaze. ..

10. augusta 2021, devana, Doba...

Modly tohto zvráteného sveta. Prečítala som si, že firma BionTech, má vďaka vakcíne za prvý polrok čistý zisk 3,9 miliardy eur. A to bola vlani v strate 142 miliónov eur… Peniaze vraj bude mať na vývoj liekov na rakovinu… Blá-blá-blá…

 

Ilustračný obrázok: Pixabay

 

 

Tam kde ide o peniaze a ZISK za každú cenu, ľudský život a nielen ten, nemá žiadnu hodnotu. Najmä nie pre tých, ktorý sa plazia ako hadie kreatúry pred bohom Mamonom, ktorý ovláda ich chtíče.

Ľudia sú zvláštny živočíšny druh, ak ich ovládne Mamon, zabúdajú že sú ľudia a už nimi ani nie sú. Dokážu kvôli Mamonovi a vidine Zisku a bohatstva páchať také špinavosti, k akým by sa iný živočíšny druh neznížil. Preto o týchto špinavostiach nemôžeme hovoriť ako  o zverstvách, ale o zvrátenosti a strate ľudskosti.

Takíto ne-ľudia len drancujú čo im príde pod ruku a kvôli Zisku za každú cenu, neváhajú oberať iných ľudí o ich práva, o ich dôstojnosť a aj o život. Vraždia, kradnú, ničia nielen ľudí, ale celú planétu. A nič nedokážu dať, len brať…

Tie zvrátenosti, ktoré sa v súčasnosti dejú kvôli chamtivcom a nenažrancom raz skončia… Pretože ubližujú nielen vlastnému druhu, ale nivočia Zem ako tie najodpornejšie parazity.

A Zem sa už prebúdza a začína hnevať a brániť sa…

Ona bez ľudí prežije, ale ľudstvo bez nej nie…

 

S úctou Devana