Bruselskí vedátori tentokrát vymysleli. . .

4. júna 2021, devana, choroby spoločnosti

 

Môj priateľ Dražko Mika vo svojich aforizmoch často spomína „bruselských vedátorov“. Vždy sa zasmejem na tom, ako dokáže v pár slovách zachytiť podstatu ich existencie.

To, čo však vymysleli teraz, predchádza aj tie najabsurdnejšie vtipy na ich účet.

Ale čo neurobiť pre záchranu planéty…

 

Ilustračný obrázok: Pixabay

Bruselskí odborníci na všetko a na nič, prišli s prevratnou myšlienkou, aby farmári merali intenzitu kravských prdov v záujme „klimatickej efektívnosti“.  Výboru Európskeho parlamentu pre poľnohospodárstvo to navrhla frakcia EP Renew, v ktorej sú slovenskí  poslanci za PS Michal Šimečka a Martin Hojsík.

Áno naša planéta je vo veľkom ohrození. A najviac ju ohrozujú ľudia odtrhnutí od reality, ktorí podľahli Zelenému ekošialenstvu. Nechcem si ani predstaviť, čo všetko by nasledovalo po schválení takejto absurdity.  Naopak navrhujem, aby sa začala merať intenzita mentálnych prdov ľudí, ktorí sa zahrávajú s budúcnosťou celých štátov a planéty.

Viete si predstaviť, aké hrozivé čísla by to boli?

Viete si predstaviť, aké veľké náklady sú vynaložené, aby spoločnosť uživila to obrovské množstvo „politikov, vedátorov, odborníkov, celebrít“ a ich oddaných poskokov?

Viete si predstaviť svet a planétu bez nich a ich mentálnych prdov, ktorými zamorili všetko?

Viete si predstaviť obyčajný spokojný život, bez politického, mediálneho a vykorisťovateľského smradu?

Viete si predstaviť svet bez koristníckeho parazitizmu, ktorý sa práve títo ľudia snažia zakryť prázdnymi frázami o hodnotách, ekológii, slobode a demokracii?

Ja áno…