Oni nie sú Slovensko!

18. apríla 2021, devana, Nezaradené

O šiestej som počúvala Rádiožurnál sro, kde moderátor hneď v prvej správe  hovoril o tom, že Slovensko podporuje Česko v kauze vyhostenia ruských diplomatov. O pár minút zazneli  informácie o tom, že slovenská prezidentka Čaputová a premiér Heger vyjadrili podporu Českej republike a s českým šéfom diplomacie už telefonoval minister zahraničných vecí Korčok a strana SaS chce zvolať bezpečnostnú radu vlády…

Autor: Pravda, Ivan Majerský

Je veľmi zarážajúce  akým spôsobom o celej záležitosti informuje verejnoprávne médium,  a to  Sro. A zároveň zavádzajúce, že Slovensko podporuje Česko v tejto kauze, ktorá má jasný charakter provokácie voči Rusku v týchto dňoch, keď eskaluje napätie medzi Ukrajinou, kam USA a NATO celé mesiace premiestňuje vojenskú techniku, vraj kvôli ochrane Ukrajiny.
Áno, je mimoriadne  zavádzajúce, ak verejnoprávne médium informuje takýmto spôsobom. Predovšetkým títo ľudia nie sú Slovensko. Sú to len volení zástupcovia ľudu, ktorí by „mali zastupovať záujmy občanov a samotného štátu“. Koho záujmy  títo ľudia obhajujú vidíme každý deň a určite to nie sú záujmy Slovenskej republiky a jej občanov. Pani prezidentka doteraz neurobila nič, čo by pomohlo občanom tohto štátu. Všetky jej ľúbivé reči vyznievajú ako prázdne frázy a činy, ako prázdne gestá nastajlovanej primadony z hradu, ktorá číta prejavy, ktoré jej napíšu poradcovia bez toho, aby sa zamyslela, čo vlastne číta. Takisto vládni politici nie sú Slovensko. Akurát boli zvolení vo fraške s názvom „Slobodné a demokratické voľby“, v tomto  divnom a zvrátenom politickom zriadení s názvom „Zastupiteľská demokracia“, ktorá na Slovensku panuje a so skutočnou zastupiteľskou demokraciou nemá nič spoločné, pretože v skutočnosti je to  Demokratúra  spojená Partokraciou.

Nie, politici nie sú Slovensko. Slovensko sme my všetci a aj keď sú politici zvolení do svojich funkcií, nikto nemá právo označovať ich ako „Slovensko“.
Nuž čo k tomu všetkému dodať?

Z nevydarenej provokácie Skripaľ a Novičok sa smial celý svet, ktovie ako to bude s Vrběticami. Ale keď sme pri kauze Vrbětice… Kto  si spomína na to, že českými  samopalmi, aké mali byť skladované práve vo Vrběticích, boli vyzbrojené jednotky ISIL?

Ešte,  že našiel  vyspelý  Západ promptne vinníkov. A  to týchto  dvoch  podozrivých  ruských agentov.