Založ si blog

Niečo na tom Ficovi je. . .

Pomyslela som si, keď som si prečítala nový komentár pána Vagoviča, ktorého pôvodný titulok znel „Fico je vystrašený na smrť“.
V posledných dňoch nabralo šírenie nielen Kočnerohystérie, ale aj mediálne lynčovanie R. Fica na obrátkach.
Nuž áno, veď kopnúť si do Fica, je také in a cool, úplná módna záležitosť, ktorej podliehajú najmä ľudia, ktorí sú úplne odtrhnutí od reality života bežných ľudí v našom štáte a ktorí zabúdajú na to, že Slovensko sa nekončí pri Pezinku.
Nedávno sme sa dozvedeli hlavne to, ako predstavitelia nových strán idú bojovať s „ficioizmom“ a upratovať Slovensko.
Mnohí si pamätajú boj proti mečiarizmu, ale aj verejné priznanie pána Šimečku, kto im tento boj a koľkými miliónmi eur zafinancoval.
Zaráža ma však to, akým spôsobom média a predstavitelia strán, ktoré chcú prevziať moc v tomto štáte, R. Fica neustále napádajú a koľko špiny sú schopní na neho nakydať.
Ak chce niekto, niekde a s niekým robiť poriadok, tak by si mal v prvom rade urobiť ten poriadok doma.
Daňové kauzy a pozemkové podvody, či právoplatne odsúdená úžera sú silnou motiváciou vyhnúť sa trestnoprávnej zodpovednosti. Dokonca aj bezočivé správanie sa voči občanom a zneužívanie právomocí, či nehanebné porušovanie Ústavy SR.
Drogové kauzy a klamstvá v priamom prenose a výsmech z ľudí, ktorí sa živia prácou svojich rúk.
Hrubý politický kalkul a stranolezctvo, egoizmus a túžba po moci tak silná, že morálne zásady sú na obtiaž.
Áno, to sú tie najdôležitejšie atribúty na post čističov Slovenska a bojovníkov proti ficoizmu.
Preto každý deň mainstreamové média prinášajú „zaručené“ správy o Ficovi, ktorými len dokazujú, že na Slovensku prevzali do rúk „spravodlivosť“ novinári, ktorí sa stali policajtmi, prokurátormi, sudcami a dokonca aj katmi, vykonávajúcimi rozsudky.
Nikoho z týchto ľudí nezaujíma nič pozitívne, čo Ficove vlády priniesli pre tento štát.
Kvôli túžbe po moci a jej prevzatiu, bolo potrebné vytvoriť verejného nepriateľa, na ktorého sa dá hodiť toľko špiny, koľko sa dá, len aby bola prekrytá ich vlastná, ktorej je toľko, že sa nečudujem každodennej hystérii, ktorá už bežných ľudí začala unavovať a sú zhnusení zo všetkých samozvaných čističov Slovenska.
Niečo na tom Ficovi asi je… Keď ho tak veľmi nenávidia.
Nuž možno aj preto, lebo sami prekročili všetky hranice, ktoré sa dali prekročiť a je možné, že keď nevyhrajú voľby, tak sa začne skutočné čistenie Slovenska od daňových podvodníkov a úžerníkov, drogových dílerov, ale aj od rôznych platených poskokov.
Moc a politika sú založené na vzostupoch a pádoch a tí, ktorí sa snažia vyrobiť z R. Fica vinníka pomaly aj za výbuch nejakej supernovy v neznámej galaxii, by na to mali pamätať.
História už neraz ukázala, že aj tí najväčší mocichtivci, ktorí kvôli svojim egoistickým chúťkam dokázali a neváhali ničiť a vraždiť, boli nakoniec porazení, často ich vlastnými zbraňami.
A nenávisť, ktorej sme v dnešných dňoch svedkami, je dvojsečnou zbraňou.
Tým, ktorí ňou žijú a šíria ju, zastiera zdravý úsudok a reálne myslenie.
Niečo na tom Ficovi je, keď sa ho tak veľmi snažia zničiť…
Zdroje:
https://www.aktuality.sk/clanok/717122/komentar-mareka-vagovica-kto-ma-najvacsi-strach-z-kocnera/?utm_source=azet.sk&utm_medium=magaziny-top&utm_content=clanok3&utm_campaign=HP-new2

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5486037x
Priemerná čítanosť článkov: 3933x

Autor blogu