Svet podľa Trubana. . .

8. augusta 2019, devana, Nezaradené

Nejako nám ten pán Truban zvoldemortel, pomyslela som si po prečítaní jeho vyhlásení na adresu „robošov“, ale aj o tom, čo si myslí o demokracii a kto by mal mať podľa neho volebné právo.
Nuž, niekto by sa mohol spýtať na čom ten pán Truban fičí, pretože ľudské práva a demokraciu má niekde v…
Našťastie sa k tomu priznal sám…Hm, drogy sú sviňa… A LSD poriadna…
Nečudujem sa, že tento pán žije vo svojom „fantasy svete“, kde by „roboši“ mali byť na úrovni škriatkov z fantasy ságy o čarodejníckom svete Harryho Pottera, s povinnosťou robiť na svojich pánov, bez akýchkoľvek práv na sociálne istoty, ľudské práva, budúcnosť.
Ľahko zarobené peniaze a moc za ne kúpená, sú tiež silnými drogami. Psychedelické stavy z nich, spôsobujú úplné odtrhnutie od skutočnej reality života a diania vo svete a spoločnosti. Dávajú pocit vlastnej výnimočnosti a nadradenosti nad ostatnými. Pocit moci, ukázať tým podradným „robošom a muklom“, kto je tu vlastne pánom.
Pán Truban, ale aj ostatní mocichtivci, by si mali uvedomiť, že zatiaľ nežijeme v totalite liberálneho fašizmu, ktorú sa tu snažia presadiť a rovnako pre všetkých platí Ústava SR, ktorá zaručuje obyvateľom ľudské práva.
Je smutné sledovať, akým spôsobom sa títo ľudia snažia prevziať moc v krajine. Skutočne to pripomína fantasy svet, kde je možné aj to nemožné…
Takže je potrebné občanom SR pripomenúť 32. článok Ústavy v ktorom sa píše: Občania majú právo postaviť sa na odpor proti každému, kto by odstraňoval demokratický poriadok základných ľudských práv a slobôd uvedených v tejto ústave, ak činnosť ústavných orgánov a účinné použitie zákonných prostriedkov sú znemožnené.
Inak tu skutočne budeme mať „fantasy svet podľa Trubana“, kde bude vládnuť moc arogancie peňazí a totalita bezprávia.

Zdroje:https://www.zakonypreludi.sk/zz/1992-460#hlava2