Nový strašiak v parlamente.

2. júla 2018, devana, Nezaradené

Nuž vážení, mali by sme sa začať báť. A to poriadne.
Prečítala som si jeden „zaujímavý komentár“ na nemenovanom „mienkotvornom“ portále a nestačila som sa čudovať.
Tak už majú médiá nového strašiaka, už nebude „lebo Fico, Putin, Kotleba“, proti ktorým bojovali do posledného dychu a vyčerpania síl, tentokrát to bude „lebo Blaha“.
To, že majú Česi v parlamente „komoušov“ vieme, ale my na Slovensku sme špeciálnejší, my máme dokonca jedného oportunistického, proruského trolla, ktorý vraj útočí na nášho pána prezidenta, médiá a liberálov a je dokonca aj populista a používa náckovské spôsoby na zaujatie ľudí.
Komentátor tohto pána nepomenoval, ale na úvodnej fotke bol poslanec Ľuboš Blaha s Eduardom Chmelárom.
Čítam vyjadrenia pána Blahu a súhlasím s ním. Je úplne normálne, že mu za jeho zmýšľanie a za to, že otvorene upozorňuje na problémy v našej krajine a dokáže ich pomenovať pravým menom, pôjdu maistreamové média po krku a budú na neho kydať špinu.
Oni si už toho svojho nepriateľa musia nájsť. A ak by nebol, umelo ho vyrobia. Ani sa nečudujem, je to ich živobytie. Snažiť sa presadiť nenormálne veci za normálne. Nenávisťou, kopaním do ľudí, urážaním a ohováraním, kydaním špiny a zosmiešňovaním, nálepkovaním a verejným lynčovaním.
Ako nazvať zvláštny druh demokracie a slobody, v ktorom je jednému dovolené všetko a druhý musí držať hubu? Ak to neurobí, nastáva mediálne lynčovanie a hon na čarodejnice a označovanie za extrémistov a trollov.
Ako nazvať spoločnosť, kde sú obchodné práva nadradené ľudským a tí, ktorí sa zastanú obyčajných občanov sa stávajú nepohodnými?
Naozaj je najväčším strašiakom pre nás normálnych ľudí nejaký „proruský troll“ v parlamente, alebo celkový úpadok a bieda nášho štátu?
Nie.
Najväčším problémom väčšiny Slovákov je prežiť, od výplaty k výplate.
Problémom je žiť v ustavičnom napätí a strese, či budú mať prácu a budú mať z čoho zaplatiť nevyhnutné výdavky na živobytie.
Problémom je to, že mnohí sú už po päťdesiatke zodratí od práce a stresu a trpia chorobami.
Problémom je masívne vymývanie mozgov ľudom klamstvami a bezduchou zábavou.
Ak na toto všetko niekto upozorní stáva sa tiež „problémom“, ale pre tých , ktorým tento režim vyhovuje.
A vtedy nastúpia totalitné praktiky, oproti ktorým boli tie komunistické z päťdesiatych rokov minulého storočia slabým odvarom.
A začne sa prenasledovanie „vernými režimu“.
Už viackrát som písala, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí sú ochotní slúžiť každému režimu, aj teraz je to tak.
Tentokrát sa ich terčom stal aj Ľuboš Blaha, pre svoje názory, postoje, vyjadrenia…
Kto bude ďalší?
Môže to byť ktokoľvek z nás…