Výskum konšpirácií. . .

24. júla 2017, devana, Nezaradené

Potešila som sa správe, že naša popredná inštitúcia akou je SAV bude skúmať konšpirácie.
Skúmať sa dá v dnešnej dobe úplne všetko, hlavne keď sú na to peniaze, ktoré inde chýbajú.
Výskum tzv. konšpirácií je veľmi dôležitý a bude prínosom pre celú spoločnosť a predpokladám, že zlepší dokonca aj ekonomickú situáciu na Slovensku, pretože ľudia začali šíriť rôzne konšpiračné teórie.
Napríklad aj takú, že II. pilier je poriadny tunel a že budúci dôchodcovia budú mať na účtoch veľké oné, ktoré býva tiež často objektom rôznych výskumov.
Ľudia tvoria konšpiračné teórie o tom, prečo banky zvyšujú poplatky, alebo prečo sa prudko zvýšila cena masla, keď boli prebytky mlieka.
S tým maslom, to môže byť aj tak, že ľudia prestali jesť „superzdravé nízkotučné margaríny“ a zisky z ich výroby klesajú, tak treba zarobiť na tom, čo sa predáva…
Verím tomu, že SAV príde s veľmi uspokojúcimi výsledkami a my sa konečne dozvieme pravdivé informácie, napríklad o nesmrteľnosti chrústa, alebo aj o tom prečo ľudia nemajú radi červené mravce.
Mám jednu konšpiračnú teóriu, prečo to tak je. Za tým všetkým na 100% bude Ferdo Mravec, teda nie tak úplne on, ale jeho tvorca Ondřej Sekora.
Ferda Mravca a jeho príbehy pozná skoro každý a vie, že to bol hnedý mravec. Ferdo je klasickým kladným hrdinom, predstavujúcim dobré vlastnosti a červené mravce boli v príbehoch označené ako nepriatelia, proti ktorým bojoval.
Tak sme tomu uverili a všetkých červených mravcov označili ako nepriateľov a zlodejov, je to najjednoduchšie riešenie. Aj v tejto dobe sa hľadajú nepriatelia a nálepkujú sa, šikanujú na sociálnych sieťach a v médiách.
Možno by to všetko mohol tak trochu objasniť Ferdov kamarát Chrobák Truhlík, ale ako vieme, ten sa dokázal iba vychvaľovať a predvádzať a „dodělal“ čo sa dalo, ale žiadny iný osoh z neho nebol.
Nuž čo, keď už nič iné, čakajú nás zaujímavé výsledky výskumu…
Hlavne, že je stále čo skúmať…