Agenti provokatéri. . .

3. decembra 2016, devana, Nezaradené

Bez vetra sa ani lístok nepohne…
Včera bola takým lístkom vo vetre správička o tom, že Martin Poliačik, bude „možno“ kandidovať na funkciu ombudsmana.
Ako bolo uvedené v správe, on sám túto informáciu ani nepotvrdil, ani nevyvrátil…
Nuž, pán poslanec Poliačik je známy svojimi názormi…
Práca poslancov a poslankýň v našom parlamente je veľmi zaujímavá, ale aj tak si myslím, že si väčšina z nich zmýlila povolanie.
Každý deň sa dozvedáme rôzne „pikošky“, ako ťažko títo naši zvolení zástupcovia pracujú pre tento národ a pre blaho krajiny.
Až tak, že musela byť vytvorená novela rokovacieho poriadku, pretože si poslanci zmýlili parlamentnú pôdu s putikou najnižšej cenovej skupiny.
Podaktorí sa nám cez leto zmenili na organizátorov letných párty pre širokú verejnosť. Iní zase na ľudových zabávačov, či šantánových playboyov.
Jedna pani poslankyňa sa nám dobre vydala do cudziny, iná si dala zriadiť detský kútik a leto nám vyvrcholilo šťastnou udalosťou. Verím tomu, že nabudúce to už bude v priamom prenose zo zasadania parlamentu.
Dokonca vznikla komisia na boj proti fašizmu
V posledných dňoch sme sa dozvedeli výsledky ťažkej a náročnej práce našich poslancov, schválenie „jasličkového zákona“ či novelu „zákona o potravinách“. Musíme veriť tomu, že sú to veľmi potrebné a dôležité zákony.
Ale aj tak mi konanie našich pánov poslancov pripadá tak, ako keby skúšali, koľko toho ľudia na Slovensku znesú.
Neustále provokujú národ svojimi výčinmi priamo v parlamente, ale aj mimo neho.
Stali sa z nich agenti provokatéri, ktorí sa smejú svojim voličom do tvárí.
Veď ako inak by sa dala nazvať, aj keď zatiaľ len „údajná kandidatúra“ p. poslanca Poliačika na post ombudsmana, ak nie provokácia…