A zas tá protiruská hystéria. . .

23. novembra 2016, devana, podoby demokracie

Pomaly neprejde deň, aby nás náš „mienkotvorný bulvár“ nepostrašil proruskou propagandou.
Európsky parlament vraj presne vie, kto sú najväčší propagátori proruskej propagandy, pomenoval zodpovedných za novú studenú vojnu a obvinil Rusko z ohrozovanie Európskych záujmov.
O proruskej propagande som už písala, ale o protiruskej hystérii nie.
Nuž, ani sa nečudujem, že taká hystéria nastala a nabrala na obrátkach teraz po prezidentských voľbách v USA, v ktorých mainstream a tzv. Demokracia, ktorú tak propaguje dostali poriadnu nakladačku. A myslím si, že zaslúženú.
Mainstreamovým médiam v USA a hlavne tu v Európe a aj u nás na Slovensku poriadne tečie do topánok, boja sa toho, že ľudia budú požadovať, aby uverejňovali pravdu, lenže tá je v dnešnej dobe dosť potláčaná. Vyzerá to tak, že štedré dotácie pre mimovládne organizácie, ktoré neustále šíria jednostrannú propagandu a robia rozbroje v spoločnosti, skončia a ľudia, ktorí sa živia takýmto spôsobom, zrazu nebudú mať žiadny vplyv na dianie či už u nás, ale aj v celej Európe. A tak si vymysleli historku o zlej ruskej propagande, ktorá ohrozuje Európske záujmy. To, že ľudia majú dosť ich pokrytectva, klamstiev a špiny si vôbec nechcú pripustiť . Takisto odmietajú akúkoľvek zodpovednosť za svoje zlyhanie a za to, kam Európu priviedli. Najjednoduchšie je hodiť vinu, za to, že náš kontinent je na pokraji záhuby na niekoho iného. Tento raz je to Rusko a hlavne prezident Putin, ktorý odmietol tancovať, ako bruselskí psychopati pískajú…
A aké sú to tie Európske záujmy?
V prvom rade to je celková kontrola obyvateľov celej Európy. Státisíce migrantov poslúžili na to, aby boli ľudia trvalo držaní v strachu a napätí, preto aj tie správy o neustálych útokoch migrantov.
Teroristické útoky poslúžili na to, aby EÚ parlament schválil zákony o sledovaní obyvateľov Európy, v podstate každého z nás môžu obviniť z terorizmu.
Dosiahli to, že nás v držia ako psov na reťaziach, lenže také psy ešte brešú, takže treba zamedziť aj tomu.
Protiruská hystéria o škodlivosti proruskej propagandy má za cieľ len jedno – obmedziť slobodu slova za každú cenu.
V celej Európe to vrie. O tom mainstreamové média neinformujú, len sem tam nejaká suchá nič nehovoriaca správa.
To, že žijeme v totalite si ľudia začali pomaličky uvedomovať a preto nás chcú umlčať.
Za to, v akej stoke žijeme Rusko a prezident Putin nemôžu. To všetko majú na svedomí tí, ktorí sa sami pasovali za Európske elity.
Ľudia v USA prejavili svoj názor. Myslím si, že je čas, aby tak urobili aj ľudia v Európe a nenechali sa neustále zastrašovať a vydierať.