Mediálni lokaji. . .

11. novembra 2016, devana, Nezaradené

Posledných pár dní sa médiá a prestitúti predbiehajú v tom, kto dokáže uverejniť a napísať ten najväčší paškvil na voľby v USA a D. Trumpa.
Informácie ktoré zverejňujú, stále dokazujú komu sú poplatní a už sa to ani nesnažia zakrývať.
Naše média odrazu spochybňujú tú demokraciu, ktorú pred pár dňami vynášali do neba. Prečo nedokážu stráviť to, koho si občania USA zvolili?
Pretože to nebol ten správny kandidát, ktorému robili kampaň aj u nás? Alebo je to s tou „Západnou demokraciou“ úplne inak, ako sa nám snažia nahovoriť?
Dokedy budú robiť štvavé kampane ako je tá proti Rusku a prezidentovi Putinovi?
Je normálne, aby vo verejnoprávnych médiach boli neustále zverejňované jednostranné správy, tak ako napríklad dnes v sro1?
Alebo je normálne, aby verejnoprávna televízia propagovala „hudobnú skupinu“, ktorá sa preslávila takými perverznosťami, na aké má málokto žalúdok? A to nehovorím o tom, že v nedávnej minulosti susedná verejnoprávna tv z nich urobila dokonca „disidentky“.
Naše tzv. „mienkotvorné denníky“ sa dokázali znížiť k tomu najlacnejšiemu bulváru, osočovaním novej prvej dámy USA, keď z nej pomaly urobili „štetku“.
Kde boli vtedy, keď unikli na verejnosť emaily kandidátky na prezidenta H. Clintonovej, v ktorých bolo jasne poukázané kto financoval vznik ISIL-u, vďaka ktorému je skoro celý svet vo vojnovom konflikte?
Keď môžu poukazovať na každý prešľap D. Trumpa a neustále ho zosmiešňovať, prečo neuverejnili, kto bol najštedrejším sponzorom H. Clintonovej?
Žiaľ, takéto správu tu budú dovtedy, kým to budú občania ochotní tolerovať.
Dovtedy budeme zaplavovaní správami, ktoré vyzerajú tak, ako keby ich tvorcovia dostávali výdatný klystír.
Niekedy mám pocit, že sú väčší fekálomaniaci, ktorí sa radi rochnia vo svojich klystiroidných výlučkoch, ako ten čo nedávno strašil v MHD.
Hlavne, že za to majú dobre zaplatené.
Novinárska česť a etika im nič nehovorí…