Extrémizmus náš každodenný. ..

7. novembra 2016, devana, Nezaradené

Pomaly neprejde deň, aby sme v médiách nečítali o našom najznámejšom „extrémistovi“ M. Kotlebovi.
Čo to vlastne ten extrémizmus je?
Stretla som sa s tým, že keď niekto vyjadrí svoj pozitívny vzťah k národu, ku krajine, k svojim koreňom je označený za nacionalistu a extrémistu.
Povieš, alebo napíšeš názor, ktorý sa nezhoduje s oficiálnou propagandou si extrémista.
Vyzdvihneš pozitíva „socializmu“ a napíšeš to, čo si myslíš o „demokracii“, si extrémista…
Úplnou náhodou som zazrela v tv nášho premiéra, ako reční o tom, že v Európe sa rozmáha extrémizmus a ľudia začali dávať prednosť takýmto stranám pred tými tradičnými. Prečo asi? Naozaj sa politici v EÚ nad tým doteraz nezamýšľali? Tomu neverím, veľmi dobre vedia, prečo to tak je.
Nie je náhodou extrémizmom to, čo sa deje na celom našom kontinente?
Európa vždy postávala z národne suverénnych štátov. A spájanie sa do spolku s názvom Európska Únia malo len jeden cieľ a to už veľmi dávno. Potlačiť akúkoľvek národnú a štátnu suverenitu krajín, ktoré v tomto spolku sú.
Skúste povedať takému Maďarovi, že nie je Maďar. To isté Nemcovi, Španielovi…
Prečo bol odrazu taký tlak a také dehonestovanie premiéra Orbána? Pretože sa zastal svojho vlastného národa a nezapredal ho…
Veľmi žiarivým príkladom toho ako sa dá stratiť národná identita sú Škandinávske krajiny. Čo by povedali na to, čo sa tam teraz deje ich predkovia?
Prečo sa v našich školách učia deti hanbiť za to, že sú Slováci, alebo Slovania? Zrazu sa s nich stávajú hrdí Európania.
Ale Európa nie je krajina, je to kontinent.
Ľudia prekukli falošnú politiku EÚ, a nechcú sa donekonečna podriaďovať nezmyselným príkazom, zákazom, zákonom.
Keď EÚ politici dosiahli to, že môžu sledovať náš pohyb, našu komunikáciu, prestali v Európe teroristické útoky, zamyslel sa nad tým niekto?
Komu záleží na tom, aby sme a nielen my Slováci stratili korene, národnú identitu, svoje tradície.
Nie je náhodou extrémizmom zapredanosť politikov Globálnemu prediktorovi, ktorý z nás chce vytvoriť jednotnú rasu otrokov?
Otrokov bez hodnôt ako sú rodina, tradície, duchovno, láska či priateľstvo…
Preto ten tlak a masívna kampaň proti extrémizmu. Preto ten novodobý „hon na čarodejnice“ a vytváranie inkvizičných spolkov na prenasledovanie ľudí, ktorí majú vlastný názor a netaja sa ním.
A média sú všemožne nápomocné v tomto vymývaní mozgov, zahmlievaní skutočností…
Radšej budú písať donekonečna o tom a rozoberať to, čo má medzi nohami Lady Gaga a tešiť sa z jej malej „Gagy“, ako to, aké problémy trápia túto krajinu.
Myslím si, že Marián Kotleba to tiež nie je…