Dosť!

28. októbra 2016, devana, Nezaradené

Do včerajška som vôbec netušila, že existuje nejaký pán Jiří Brady, ktorý prežil nacistický pochod smrti a koncentráky v Auschwitzi a Terezíne.
Je smutné, že musel prežiť niečo také, ale podobný osud malo veľa ľudí v Československu. Po väčšine z nich, kým ešte žili „neštekol pes“ a nie, že by sa o nich zaujímali ponovembrové vlády.
Nechutná politická kampaň, ktorú si začali robiť „české osobnosti“, kvôli tomu, že prezident Zeman vyškrtol tohoto pána zo zoznamu ocenených, mi veľmi pripomína dianie tu u nás na Slovensku. Vôbec sa nečudujem TV Prima, že neodvysielala „Show“ miestneho zabávača, ktorý sa začal pasovať do úlohy niekoho, kto môže rozhodovať o politickom vplyve a masírovať verejnú mienku štvavou kampaňou proti prezidentovi, ktorý bol demokraticky zvolený. Po zhliadnutí videa v ktorom dostali priestor „české osobnosti“ som pochopila, že ani u nás a ani v Česku nebudeme mať nikdy normálnu politickú scénu a normálne demokratické zriadenie, pokiaľ nám bude rozkazovať „LÚZA“, ktorá nikdy nevytvorila žiadne hodnoty. Nie je normálne, aby verejnú mienku formovali komedianti a zabávači, ktorí si žijú vysoko nad priemer obyčajných ľudí, ktorí každý deň ťažko pracujú, len aby prežili. Títo ľudia neustále zrádzajú vlastné národy a morálne hodnoty svojou zapredanosťou a kolaborantstvom.
Títo ľudia sú úplne odtrhnutí od reality, žijú v ilúzii vlastnej dôležitosti, ktorú im dodávajú zapredané médiá.
„Osobnosti“, či už tu u nás, alebo v Česku si vždy nájdu niekoho, kto im poslúži na to, aby stále robili rozbroje medzi obyvateľstvom a dusnú atmosféru v krajine.
Už som viackrát položila otázku, komu záleží na tom, aby v našich krajinách nebol pokoj, aby boli ľudia rozdelení?
A tieto „osobnosti“ sú dobre platenými lokajmi týchto ľudí, či u nás, v Česku, Poľsku aj Maďarsku…
Takto aspoň vidíme aké sú skutočné „Západné hodnoty“, ktoré tak obhajujú a presadzujú…