Proruská propaganda. . .

23. októbra 2016, devana, Nezaradené

Proti Ruská hystéria, ktorá sa v Česku objavila vo vyhláseniach ministra vnútra Chovanca, ktorý chce vytvoriť špeciálne komando, pardon, špeciálny výbor mi pripomína totalitné praktiky najvyššej kategórie.
Je nutnosťou nejakým spôsobom zaškatuľkovať a označiť narastajúcu nespokojnosť obyvateľov Európy s tým, čo sa deje okolo nich a ako sa správajú politici, ktorí by mali viesť krajiny k prosperite a nie k morálnemu a ekonomickému úpadku, tak ako sa to deje teraz.
Aké je jednoduché nájsť vinníka a hodiť na neho zodpovednosť za svoje zlyhania.
Už aj u nás pracujú skupinky ľudí, ktorí sledujú a zberajú informácie o nepohodlných. Dokonca môžu byť za svoju „záslužnú činnosť“ ocenení a odmenení hlavou štátu.
Takže čo je vlastne proruská propaganda?
Napríklad aj to, že vidíme čím naozaj je Európska Únia. Ako sa z Bruselu stala bašta novofeudálov, ktorí svojimi príkazmi a zákazmi ovládajú a terorizujú občanov celej Európy.
To, že prekvitá novodobé otroctvo a neúnosné vykorisťovanie ľudí a ničenie prírody okolo nás.
To, že politici sú lokajmi mocných tohoto sveta a pomáhajú im zotročovať celé národy a krajiny.
To, že podporujú a podieľajú sa na vraždení nevinných ľudí a ničení ich domovov.
To, že prekvitá korupcia a nemorálnosť vo všetkých sférach života.
To, že sa ľuďom otvorili oči a nechcú byť viac otrokmi ani politikov, bankárov a cirkví.
Tí, ľudia, ktorí sa neboja povedať svoj názor sú zrazu šíritelia „proruskej propagandy“ a nie je ďaleko čas, keď začnú byť exemplárne trestaní.
Všetko toto čo sa deje, mi pripomína to, čo sa na našom území dialo v minulosti…
Násilné zavádzanie kresťanského náboženstva na území Slovanov. Vraždenie tých, ktorí vyznávali pôvodnú vieru, konfiškácia ich majetku v prospech cirkvi, ničenie a pálenie Slovanských Svätohájov, ničenie podstaty Slovanov a ich zotročenie.
Násilná rekatolizácia Slovenského územia po reformácii. Doslova hon na čarodejnice. Zaberanie protestantských kostolov, rušenie škôl. Väznenie a týranie a úplné vyhladenie intelektuálnej elity Slovákov v tom období. Krvavým mementom toho obdobia sú „Prešovské jatky“, alebo väznenie a smrť Daniela Krmana.
A v neposlednom rade udalosti spred viac ako 150 rokov, keď Štúrovská generácia bojovala za slobody Slovákov. Takisto boli prenasledovaní a väznení za svoje presvedčenie. A my sme slobodu, ktorú sme nemali skoro tisíc rokov zase len vymenili za „pohodlné otroctvo“…
Označovať hovorenie pravdy a poukazovanie na skutočnú realitu v Európe za proruskú propagandu je naozaj úbohé…
Ale kto chce psa biť, palicu si vždy nájde…