Ďalší Clintonovej list. . .

1. októbra 2016, devana, Nezaradené

WikiLeaks uverejnil na svoje stránke ďalší z uniknutých mailov kandidátky na post hlavy štátu USA H. Clintonovej, v ktorom sa potvrdzuje záujem USA zničiť Sýriu.
Je dôkazom toho, že USA pripravovali vojnu v Sýrii a sú zodpovedné za pokus o zvrhnutie B.Asada.
Tisíce vyzbrojených „umiernených povstalcov“, vraždiacich nevinných civilistov sú produktom svetového žandára, ktorý sa nezastaví pred ničím.
V tomto prípade však USA nepočítali s tým, že do konfliktu sa zapojí aj Rusko.
V týchto dňoch zverejňované správy o bombardovaní Aleppa, kde majú títo tzv. „umiernení teroristi“ hlavný stan a tvrdá kritika Sýrskej armády a jej spojencov, len ukazuje obludnosť celého tohoto konfliktu.
Dokazuje to, čoho sú USA naozaj schopné. Vycvičiť a vyzbrojiť armádu fanatických zabijakov vo svojom záujme.
Podpora tejto vojny európskymi predstaviteľmi priniesla celému nášmu kontinentu krutú daň vo forme utečencov a priamej hrozby terorizmu zo strany ISIL-u.
Servilnosť Európskych predstaviteľov a hlavne A. Merkelovej v tomto prípade, ale aj priama podpora nastolenia fašistického režimu na Ukrajine v réžii USA, následné obviňovanie Ruska z tohoto konfliktu a nezmyselné sankcie voči Rusku na príkaz Bieleho domu, zdecimovali Európsku ekonomiku.
Keď k tomu pridáme ešte aj obchodné dohody TTIP a CETA, ktoré sú likvidačné pre Európsku ekonomiku, tak vidíme, že všetko so všetkým súvisí a Európa je vďaka zapredaným a skorumpovaným politikom úplne v područí USA.
Celý kontinent je len obyčajnou kolóniou USA aj vďaka NATO, ktorého vojská sú už umiestnené po celej Európe a chystajú sa na otvorenú vojnu s Ruskom, ktorej obeťami môžme byť všetci…