Založ si blog

Profesionálni výrobcovia problémov. . .

Naše „osobnosti“ sú zasa v plnej pohotovosti. Tentokrát si za objekt pozornosti vybrali Nočných vlkov a vyrobili z nich pomocou spriatelených médii problém „číslo 1“ na Slovensku.
Hneď na začiatku tohto nového mediálneho honu na čarodejnice som sa pýtala, či u nás nie sú dôležitejšie problémy, ktoré by týchto ľudí mohli zaujímať. Zjavne nie.
Pretože všetky tie naše „osobnosti“ dlhodobo žijú mimo realitu bežného života, nás normálnych ľudí. Žijú v ilúzii vlastnej dôležitosti a nenahraditeľnosti, ktorú im pomáhajú znásobovať média, ktoré im dávajú veľký priestor, ale aj finančné ohodnotenie, ktoré poberajú za svoju záslužnú činnosť, dokonca niektorých podporuje aj tento štát…
Mnohí z nich ani len netušia, aké problémy majú normálni občania tohoto štátu, vlastne ich to ani nezaujíma.Väčšina z nich netuší, čo je to poctivá práca, bežný život a každodenné starosti.
Dalo by sa povedať, že sú to takí profesionálni disidenti, ktorí sa ešte stále vezú na vlne Havlovej predstavy disidentu.
Aj v minulosti bola práve táto skupina disidentov odtrhnutá od reality bežného života. Ono sa to veľmi dobre bojovalo proti nenávidenému režimu s peniazmi a chlastom zo Západu. Tí, ktorí boli za svoje názory prospechárskymi kolaborantmi, ktorí sa vydávali za komunistov perzekuovaní a zatváraní, ich nezaujímali.
Presne tak je to aj teraz.
Naši profesionálni výrobcovia problémov a veční disidenti majú za úlohu vytvárať zástupné problémy, aby sa prekrylo bašovanie ich mecenášov na Slovensku a postupné preberanie moci.
Ich úlohou prenasledovať a mediálne lynčovať všetkých tých, ktorí vidia to, čo sa tu v skutočnosti deje a neboja sa nahlas o tom hovoriť.
„Noční vlci“ sú pre nich obrovským problémom a bezpečnostným rizikom, aj keď sú silne protifašisticky zameraní, ale nikde som nepočula, aby kritizovali napríklad nárast počtu tzv. „Ríšskych občanov“ v Nemecku, alebo rozpínavosť NATO, vojny, ktorými USA a NATO šíria slobodu a demokraciu po celom svete.
Podporujú a prezentujú rôzne skupiny ľudí, ktorí sa tiež hrajú na disidentov a robia tak „záslužnú prácu“ v iných krajinách.
Rozprávajú o ľudských právach a pritom nehanebne porušujú ľudské práva iných, stalkovaním, ohováraním, mediálnym zosmiešňovaním a kopaním do pre nich nepohodlných ľudí.
Tým, že podceňujú normálnych ľudí a dá sa povedať, že nimi opovrhujú, len dokazujú, aký charakter má sloboda a demokracia, za ktoré tak bojujú…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5487509x
Priemerná čítanosť článkov: 3934x

Autor blogu