Založ si blog

Zachráňte vojaka Ryana. . . v Sýrii. . .

Tento americký film som kedysi dávno videla.
Lenže teraz Američania a ich spojenci nezachraňujú vojaka v II.sv. vojne, ale svojich žoldnierov, ktorí nezákonne operujú na území Sýrie a cvičili a ozbrojovali „umiernenú opozíciu“, ktorá doteraz „bojuje“ proti „diktátorovi Assadovi“ a teraz znova plieni v Damasku.
Nutne potrebovali zinscenovať nejakú provokáciu, ktorou by zaslepili svetu oči. Prečo zaútočili na Sýriu ešte pred príchodom odborníkov z OPCW, ktorí práve dnes mali vyšetriť aký druh chemikálií bol použitý pri údajnom chemickom útoku v Dúme?
Ak by bol útok skutočný, nezničili by dôkazy o tom, že Sýria vlastní chemickí zbrane.
Vojna v Sýrii len dokazuje ozajstnú tvár tých, ktorí vládnu svetu, vlastne nie celému, aj keď sa o to neustále pokúšajú.
Vojna v Sýrii ukazuje akú moc majú peniaze a akú hodnotu má ľudský život.
Vojna v Sýrii je vojnou tých, ktorí chcú ovládnuť svet proti nám všetkým a celej planéte, ktorí chceme žiť v pokoji a mieri.
Američania vždy viedli vojnu tam, kde predpokladali istý zisk, nie vždy im to však vyšlo tak, ako v II. sv. vojne.
Aj teraz zaútočili so spojencami, Veľkou Britániou a Francúzskom. Nemci sú ticho. Prečo? Pretože aj napriek zdanlivej ekonomickej nadvláde v Európe je najviac okupovanou krajinou na svete s vojenskými základňami USA v svojej krajine a o svojom zlate vo FED-e môžu len snívať.
Všetko so všetkým súvisí.
Európa sa vďaka servilnosti svojich politických predstaviteľov, stáva kolóniou USA, je to dlhodobý plán tých ktorý vládnu svetu a ktorý sa začal vyzbrojovaním Nemecka, nástupom Hitlera a rozpútaním II. sv. vojny, následnou ekonomickou pomocou USA Západnej Európe, vytvorením Európskeho spoločenstva, ktoré sa pretransformovalo na EÚ, studenou vojnou a následným rozbitím socialistického bloku a terajšou snahou zničiť Európu moslimskými imigrantami, ktorí už teraz terorizujú pôvodné obyvateľstvo.
Snahy zničiť Rusko, ktoré je v skutočnosti najbohatšou krajinou sveta boli aj budú, pretože tí, ktorí majú moc a bohatstvo chcú mať stále viac.
Mocných sveta netrápia obrovské škody, ktoré boli napáchané v Iraku, kde boli zničené historické artefakty nesmiernej hodnoty, netrápia ich milióny mŕtvych, utrpenie a nešťastie nevinných ľudí, tak ako ich to netrápilo ani v minulosti, keď z mapy sveta mizli celé národy a etniká.
Netrápi ich to, že na tejto planéte nie sme len my ľudia, ale aj iný život, ktorý ničia.
Aj tento útok v Sýrii, ktorý má úplne iné dôvody a maskujú ho údajným chemickým útokom je len ďalšou bitkou v skutočnej vojne „Hre o tróny“, kde sme len pešiaci a štatisti a budúce obete.
Čo bude nasledovať ukážu budúce dni…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5484293x
Priemerná čítanosť článkov: 3931x

Autor blogu