Založ si blog

Bezduché bábiky. . .

Ženská krása vždy hýbala svetom.
Muži kvôli nej strácajú hlavu a dokážu urobiť zo seba bláznov, alebo rôzne hlúposti.
Ženy kvôli nej obetujú more času, len aby vyzerali krásne a bez chybičky.
Posledných pár týždňov médiami „otriasajú“ správy, kde rôzne herečky, speváčky a modelky obviňujú „významných“ mužov showbiznisu zo sexuálneho obťažovania a znásilňovania.
Zaujímavé je, že s niečim takým celé roky mlčali.
Budovali si kariéru, pretŕčali sa v médiach, fotili v sporom oblečení titulky, predvádzali sa na spoločenských akciách v sexi outfitoch a ukazovali svoje nahé vnady na filmovom plátne či televíznych obrazovkách.
Celé roky sa podieľali na pestovaní kultu bezduchej krásy a dokonalého tela.
Vďaka nim začal prekvitať kozmetický priemysel a plastická chirurgia sa dostala na výslnie, zatiaľ čo sebavedomie mnohých žien sa dostávalo na bod mrazu.
Začali bojovať s nadváhou, celulitídou, vráskami…Veľa žien si nevie predstaviť svoj život bez obrovského množstva krémikov, líčidiel a pomôcok, ktoré z nich urobia „krásne ženy“…
Zabúdajú na to, že skutočná krása vychádza z ich srdca a duše, ktoré vďaka honbe za telesnou krásou úplne zanedbali.
Pár krát som mala možnosť stretnúť, alebo byť v spoločnosti skutočne dokonale krásnych žien, pri ktorých som sa cítila ako sivá myška.
Občas sa stalo, že keď takáto krásne a dokonale nalíčená a oblečená žena otvorila ústa, tak to dopadlo desivo…
Niekedy premýšľam, keď vidím ženy skryté pod omietkou mejkapu a líčidiel, akí muži skutočne chcú takúto umelú krásu bez duše.
A prečo ženy dovolili, aby sa z nich stávali „Stepfordské paničky“.
Preto sa vôbec sa nečudujem druhému fenomému v ženskom svete, ktorý predstavujú feministky, ktoré sa za každú cenu chcú vyrovnať mužom.
Ktovie, čo skrýva tá masívna kampaň v médiách, alebo lepšie povedané, čo dôležité má zakryť.
Jeden deň si máme možnosť prečítať srdcervúci príbeh o zneužívaní modelky a herečky vplyvným producentom a na druhý deň sú plné média fotiek z prestížnej módnej prehliadky spodnej bielizne, kde vrcholom predvádzanej kolekcie bola podprsenka v hodnote dva milióny dolárov vyrobenej zo zlata a drahých kameňov.
Drahá krása… Len musíme dúfať, že kvôli nej nebolo použité ešte horšie zneužívanie, ako popisujú hviezdičky showbizu… Pretože drahé kamene ťažia častokrát aj malé deti v pozícii lacnej otrockej práce a o ich traume z ťažkého života bez detstva média píšu minimálne…
Nič sa nedeje náhodne, po čase výjde najavo, prečo ženy, ktoré vo vidine osobného prospechu a hviezdnej kariéry dobrovoľne nechali zo seba robiť bezduché bábiky a traumu z posteľovej kariéry prežívajú až teraz.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5487657x
Priemerná čítanosť článkov: 3934x

Autor blogu