Založ si blog

Bezduché bábiky. . .

Ženská krása vždy hýbala svetom.
Muži kvôli nej strácajú hlavu a dokážu urobiť zo seba bláznov, alebo rôzne hlúposti.
Ženy kvôli nej obetujú more času, len aby vyzerali krásne a bez chybičky.
Posledných pár týždňov médiami „otriasajú“ správy, kde rôzne herečky, speváčky a modelky obviňujú „významných“ mužov showbiznisu zo sexuálneho obťažovania a znásilňovania.
Zaujímavé je, že s niečim takým celé roky mlčali.
Budovali si kariéru, pretŕčali sa v médiach, fotili v sporom oblečení titulky, predvádzali sa na spoločenských akciách v sexi outfitoch a ukazovali svoje nahé vnady na filmovom plátne či televíznych obrazovkách.
Celé roky sa podieľali na pestovaní kultu bezduchej krásy a dokonalého tela.
Vďaka nim začal prekvitať kozmetický priemysel a plastická chirurgia sa dostala na výslnie, zatiaľ čo sebavedomie mnohých žien sa dostávalo na bod mrazu.
Začali bojovať s nadváhou, celulitídou, vráskami…Veľa žien si nevie predstaviť svoj život bez obrovského množstva krémikov, líčidiel a pomôcok, ktoré z nich urobia „krásne ženy“…
Zabúdajú na to, že skutočná krása vychádza z ich srdca a duše, ktoré vďaka honbe za telesnou krásou úplne zanedbali.
Pár krát som mala možnosť stretnúť, alebo byť v spoločnosti skutočne dokonale krásnych žien, pri ktorých som sa cítila ako sivá myška.
Občas sa stalo, že keď takáto krásne a dokonale nalíčená a oblečená žena otvorila ústa, tak to dopadlo desivo…
Niekedy premýšľam, keď vidím ženy skryté pod omietkou mejkapu a líčidiel, akí muži skutočne chcú takúto umelú krásu bez duše.
A prečo ženy dovolili, aby sa z nich stávali „Stepfordské paničky“.
Preto sa vôbec sa nečudujem druhému fenomému v ženskom svete, ktorý predstavujú feministky, ktoré sa za každú cenu chcú vyrovnať mužom.
Ktovie, čo skrýva tá masívna kampaň v médiách, alebo lepšie povedané, čo dôležité má zakryť.
Jeden deň si máme možnosť prečítať srdcervúci príbeh o zneužívaní modelky a herečky vplyvným producentom a na druhý deň sú plné média fotiek z prestížnej módnej prehliadky spodnej bielizne, kde vrcholom predvádzanej kolekcie bola podprsenka v hodnote dva milióny dolárov vyrobenej zo zlata a drahých kameňov.
Drahá krása… Len musíme dúfať, že kvôli nej nebolo použité ešte horšie zneužívanie, ako popisujú hviezdičky showbizu… Pretože drahé kamene ťažia častokrát aj malé deti v pozícii lacnej otrockej práce a o ich traume z ťažkého života bez detstva média píšu minimálne…
Nič sa nedeje náhodne, po čase výjde najavo, prečo ženy, ktoré vo vidine osobného prospechu a hviezdnej kariéry dobrovoľne nechali zo seba robiť bezduché bábiky a traumu z posteľovej kariéry prežívajú až teraz.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5492297x
Priemerná čítanosť článkov: 3937x

Autor blogu