Založ si blog

Pravda vychádza na povrch. . .

Prečítala som si prvú časť veľmi zaujímavého rozhovoru s Vladimírom Mečiarom v „konšpiračnom mesačníku“.
Hovorí v ňom o svojich politických začiatkoch a popisuje udalosti, ktoré sa stali tesne po novembrovom prevrate, hovorí o pozadí privatizácie a rozdelení Československa, ale aj o „bicyklovom majdane“ v 98-mom, ktorý štedro zafinancoval filantrop Soros 20 miliónmi dolárov a ani sa tým netajil.
Som zvedavá, čo všetko si prečítam v ďalších pokračovaniach rozhovoru. Možno sa len potvrdí to, čo veľa z nás vie, ale doteraz sa o tom všetkom mlčí…
Pravda vychádza pomaly na povrch.
Ale až vtedy, keď je neskoro.
Onedlho znova nastane mediálny humbuk okolo „dvojičiek“ v NY, mnoho ľudí už pochopilo, že všetko bolo inak.
Ale… Svet bojuje s umelo vytvoreným terorizmom. Mnoho krajín je zničených, zdevastovaných, milióny ľudí zabitých a ďalšie milióny bez domova a budúcnosti.
A kvôli čomu? Kvôli nenásytnosti „svetových elít“, ktorým nezáleží na ľudských životoch, na osude planéty.
Aj v našej maličkej krajine na takú nenásytnosť doplatilo mnoho ľudí. Kde sú ľudia, ktorí stáli za výpredajom strategických podnikov a štátneho majetku?
Na chvíľu sa stali poradcami na Ukrajine, kde boli dosadenní po krvavom „oranžovom majdane“ svojimi chlebodarcami a zasa sa po nich zľahla zem.
Pevne dúfam, že takýto prevrat neprebehne vo Venezuele, lebo aj tam budú radiť ako rozpredať všetko, čo má nejakú hodnotu.
Pravda postupne vychádza na povrch.
Vyšla najavo aj o človeku, ktorý inicioval s podporou mimovládok zrušenie Mečiarových amnestií.
Ale… Ľudia sú už takí unavení, alebo ohlúpnutí, že jej nevenujú pozornosť. Mnohí vidia, že je všetko inak, ako sa nám to snažia natlačiť do hláv, ale pomaly sa vzdávajú všetkých nádejí na zmenu k lepšiemu, pretože štátna moc riadená Bruselom vytvorila páky na umlčanie nespokojných v podobe zákonov o extrémizme.
Iným úplne stačia ku šťastiu lacné krčmové vystúpenia našich „politických elít“ a každodenné politikárčenie, ktorého sme svedkami aj teraz a je určené na zakrytie oveľa vážnejších problémov.
Napríklad jedna zo správ dnešného dňa je „Potraviny ešte zdražejú“…
Ľudia majú často pravdu priamo pred očami a nevidia ju pre vlastnú zaslepenosť.
Čo sa ešte musí stať, aby pochopili, čo je pravda a čo lož?

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5484874x
Priemerná čítanosť článkov: 3932x

Autor blogu