Založ si blog

A zas tá protiruská hystéria. . .

Pomaly neprejde deň, aby nás náš „mienkotvorný bulvár“ nepostrašil proruskou propagandou.
Európsky parlament vraj presne vie, kto sú najväčší propagátori proruskej propagandy, pomenoval zodpovedných za novú studenú vojnu a obvinil Rusko z ohrozovanie Európskych záujmov.
O proruskej propagande som už písala, ale o protiruskej hystérii nie.
Nuž, ani sa nečudujem, že taká hystéria nastala a nabrala na obrátkach teraz po prezidentských voľbách v USA, v ktorých mainstream a tzv. Demokracia, ktorú tak propaguje dostali poriadnu nakladačku. A myslím si, že zaslúženú.
Mainstreamovým médiam v USA a hlavne tu v Európe a aj u nás na Slovensku poriadne tečie do topánok, boja sa toho, že ľudia budú požadovať, aby uverejňovali pravdu, lenže tá je v dnešnej dobe dosť potláčaná. Vyzerá to tak, že štedré dotácie pre mimovládne organizácie, ktoré neustále šíria jednostrannú propagandu a robia rozbroje v spoločnosti, skončia a ľudia, ktorí sa živia takýmto spôsobom, zrazu nebudú mať žiadny vplyv na dianie či už u nás, ale aj v celej Európe. A tak si vymysleli historku o zlej ruskej propagande, ktorá ohrozuje Európske záujmy. To, že ľudia majú dosť ich pokrytectva, klamstiev a špiny si vôbec nechcú pripustiť . Takisto odmietajú akúkoľvek zodpovednosť za svoje zlyhanie a za to, kam Európu priviedli. Najjednoduchšie je hodiť vinu, za to, že náš kontinent je na pokraji záhuby na niekoho iného. Tento raz je to Rusko a hlavne prezident Putin, ktorý odmietol tancovať, ako bruselskí psychopati pískajú…
A aké sú to tie Európske záujmy?
V prvom rade to je celková kontrola obyvateľov celej Európy. Státisíce migrantov poslúžili na to, aby boli ľudia trvalo držaní v strachu a napätí, preto aj tie správy o neustálych útokoch migrantov.
Teroristické útoky poslúžili na to, aby EÚ parlament schválil zákony o sledovaní obyvateľov Európy, v podstate každého z nás môžu obviniť z terorizmu.
Dosiahli to, že nás v držia ako psov na reťaziach, lenže také psy ešte brešú, takže treba zamedziť aj tomu.
Protiruská hystéria o škodlivosti proruskej propagandy má za cieľ len jedno – obmedziť slobodu slova za každú cenu.
V celej Európe to vrie. O tom mainstreamové média neinformujú, len sem tam nejaká suchá nič nehovoriaca správa.
To, že žijeme v totalite si ľudia začali pomaličky uvedomovať a preto nás chcú umlčať.
Za to, v akej stoke žijeme Rusko a prezident Putin nemôžu. To všetko majú na svedomí tí, ktorí sa sami pasovali za Európske elity.
Ľudia v USA prejavili svoj názor. Myslím si, že je čas, aby tak urobili aj ľudia v Európe a nenechali sa neustále zastrašovať a vydierať.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5482162x
Priemerná čítanosť článkov: 3930x

Autor blogu