Založ si blog

Prečo sa nesmie písať ani hovoriť o minulom „režime“?

Preto, lebo by vyšla najavo v plnej nahote obludnosť tohoto „režimu“, ktorý urobil z ľudí stádo bezduchých otrokov, ktorí sú nútení len robiť, držať hubu a krok.
Preto, lebo by sa ukázalo aký obrovský podvod bol spáchaný na ľuďoch nielen v Československu, ale v celom Východnom bloku.
Že za celým týmto prevratom boli západné tajné služby a „komunisti“ to vzdali len preto, aby nedošlo ku krvavým občianským vojnám.
U nás sa to našťastie podarilo veľmi hladko, aj vďaka vynikajúcej západnej propagande a mohutnému masírovaniu mozgov.
Ešte si pamätáte prejav V. Havla, čo v ňom hovoril? Jedno klamstvo za druhým.
Pamätáte si heslo prevratu „Láska a pravda zvíťazí“? Aká láska a aká pravda je tu u nás?
Láska k moci a bohatstvu a pravda o tom, že sme stádo hlupákov, ktorí sa nechali obalamutiť a oklamať.
Minulý režim musel padnúť preto, lebo západ bol v obrovskej kríze a bez nových trhov a lacnej otrockej sile by kompletne padol.
Dnes je v rovnakej kríze a my s ním, preto sa otvorene útočí na Rusko a boli zničené „diktátorské režimy“ v Iraku, Lýbyi, preto sa vraždí v Afrike a Sýrii a sú stále organizované majdany a farebné revolúcie.
Preto, lebo by sa zistilo kto a akým spôsobom a o koľko okradol tento národ, túto krajinu.
Preto, lebo tí, ktorí sú za to zodpovední sa boja o to, čo nadobudli takýmto spôsobom a boja sa odplaty a toho, že by prišli o moc aj majetok.
Preto, lebo by sa zistilo, koľko je v tejto krajine takých, čo nič nevytvárajú, len sa priživujú.
Preto, lebo títo ľudia, by prišli o lacnú obživu a museli by začať robiť, aby sa uživili.
Hovoriť pravdu o tom, že ľudia sa v minulom zriadení mali lepšie aj napriek tomu, že neboli zaplavení bezcenným balastom, pretože žili spokojným spôsobom života. Mali istotu práce, mali istotu že za prácu dostanú mzdu,mali istotu, že ich deti vonku nebudú obťažovať pedofili, feťáci. Nemuseli sa zamykať a báť o holé životy. Banky im nedržali na krku nôž hypoték a úrokov. nemuseli sa báť, že prídu o prácu a skončia po zákroku exekútora ako bezdomovci.
Preto, lebo ľudia už pomaličky začínajú chápať, že kapitalizmus je naozaj to, čo ich v minulom režime o ňom učili.
Je normálne, že ľudia, ktorí povedia svoj názor, sú označovaní za „konšpirátorov“ a „lovci konšpirátorov“, ktorých záslužná práca spočíva v špicľovaní a donášaní sú dokonca oceňovaní hlavou štátu?
Je normálne, že v tomto úžasnom zriadení“ Slobody a demokracie“, kde máme „slobodu slova“ budeme trestaní za svoj názor?
Je normálne, že sa svoj názor budete označený nálepkou „proruský trol“?
Je normálne že niekomu ide o to, aby „proruská propaganda“ bola trestaná?
Nie, to bude trestné povedať vlastný názor, ktorý nebude korešpondovať s prozápadnou a provládnou bruselskou propagandou.
Nie, nezvíťazila láska a pravda.
Zvíťazila nenávisť a lož, vyobliekaná v honosnom šate demokracie a slobody.
Láska a pravda budú onedlho trestným činom.
Máme novodobú „dobu temna“.
Zase má zlo prevahu, len preto, že slušní ľudia nerobia nič a nechali mu voľnú ruku….

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5461205x
Priemerná čítanosť článkov: 3915x

Autor blogu