Založ si blog

„Parlamentní darmožráči“. . .

Celý cirkus okolo poslanca Matoviča a spol. ukazuje v plnej nahote to, v akej „morálnej biede a špine“ žije celý tento národ.
Väčšina poslancov, ktorý v parlamente sú, tam nemajú čo robiť. Máme drahé bábkové divadlo, ktoré neprináša žiadny osoh. Len tým, ktorí ešte nestratili zdravý rozum zvyšuje tlak a privádza infarktové stavy.
Vláda aj s poslancami sú len bábky tých, ktorí nám „naozaj“ vládnu.
Vyslanie poslanca Procházku na post sudcu do Luxemburgu je krásnou ukážkou toho, čo sa tu vlastne deje.
Zviditeľnil sa, založil účelovú straničku, ktorá sa dostala do parlamentu a ku moci. Splnil tým svoj cieľ a za to teraz dostane celkom príjemnú trafiku…
Poslanec Sulík, kedže sa nedostal k hlavnému válovu a tak veľmi chcel byť premiérom, že dokonca pomaly vládu zostavoval, zdúchol do Bruselu.
Poslanec Matovič predvádza také excesy, že väčšina národa prestala veriť v jeho zdravý duševný stav.
Každý, kto sa dostane do špinavého kolotoča politiky, veľmi skoro pochopí, že sa musí prispôsobiť a dá sa kúpiť, alebo odíde, ak je slušný človek.
Koľkí poslanci sú tam len do počtu a dvíhajú ruky? Veď niektorí sa neprejavia do konca svojho volebného obdobia. A načo aj? Niekedy je lepšie keď sú ticho, lebo zviditeľniť sa za každú cenu ako to poniektorí robia, napríklad Hlina, Poliačik, Blahová , Petrík či Petruchová svedčí o tom, že „mlčať je zlato“…
Politici v tejto republike sú draho platení pajáci, ktorých si my „musíme zvoliť“.
A náš národ je už tak osprostnutý peknými rečičkami a dojímavými príbehmi, ktoré im predkladajú prostitútske médiá, že tomu verí.
Dokonca uverili aj nášmu novému pánovi prezidentovi a dokázali ho zvoliť. Za krásnymi príbehmi o pomoci tým najťažšie chorým a tisíckami vylepených bilbordov s „dobrým anjelom“, bola prezidentská kampaň á la Amerika, veď tí, ktorí ju viedli, tam boli aj patrične vyškolení.
Tento národ stratil sebaúctu a hrdosť, ktorú sa mu snažili prinavrátiť tí, ktorí sa nebáli ani vrchnosti, ani potupy, ani osobného strádania.
Tento národ sa dal kúpiť za kus „lajna zabaleného v lacnom blyšťavom alobale“ a pľuje na hroby tých, ktorí zaň bojovali..
Tento národ má len to, čo si zaslúži, pretože tých ktorí mu vládnu, si zvolil sám…

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5461252x
Priemerná čítanosť článkov: 3915x

Autor blogu