Založ si blog

Zaujímavosti zo sveta migrantov. . .

Neustále množiace sa útoky vyvolávajú strach nielen v krajinách kde sa stali.

Prečo sa  zintenzívňujú už začali písať „múdre hlavy“ a dokonca sa objavila výzva na ich zatajovanie, vraj pre bezpečnosť a pokoj domáceho obyvateľstva.

Posledný útok v Ansbachu, ku ktorému sa vraj prihlásil Islamský štát, poukazuje na rôzne zaujímavé skutočnosti.

Samovražedný útok vykonal neúspešný žiadateľ o azyl, ktorému však bol už azyl udelený v Bulharsku a „mal“ tam byť deportovaný, čiže nelegálny migrant.

Ako potom vlastne funguje azylová politika v Nemecku, keď tento migrant dostal „vraj“ dva príkazy na vyhostenie a zostával aj naďalej  v Nemecku?

Ďalšou zaujímavosťou bol psychický stav. Zrazu sú všetci títo atentátnici považovaní za psychicky labilných, so sklonmi ku samovražde a drogám. Všetky tieto informácie sú len zastieraním neschopnosti úradov, presne tak, ako aj v tomto prípade.

Zaujímavou je aj správa, že polícia je na začiatku vyšetrovania a v médiach je prezentované množstvo informácii o útočníkovi.

Veľmi ma zaujala správa aj o tom, prečo mal byť vyhostený do Bulharska, vraj nevyhovoval azylovým podmienkam, kvôli psychickému stavu, drogovej závislosti a pod. Ešte si pamätáme na obrovské haló, kvôli povinným kvôtam. Po informáciach, ktoré boli uvádzané v médiach, som veľmi rada, že Slovensko túto politiku rázne odmietlo.Pretože všetci takíto „neúspešní žiadatelia o azyl“ v Nemecku by boli rovno vysielaní k nám a takéto prípady by sme tu mali na dennom poriadku my.

Zaujímavé je aj to, že útoky vykonali „emigranti“, ktorí už nejakú dobu v Európe žili…

Pred časom ich vítal dokonca pápež a dával nám kázanie o ľudskosti a slušnosti, už aj on zmiernil rétoriku.

Iným prípadom bolo odstránenie kríža z protestantského  kostola, vraj, aby to neurážalo emigrantov.

Keď sa ľudia začali ozývať, že toto nie sú vojnoví utečenci, boli vystavení ostrej kritike a označovaní za rasistov a extrémistov.

Prečo sa útoky množia? Nuž, mutti Merkelová im nasľubovala viac ako mala a tak sa začala prejavovať nespokojnosť z ich stran,  ale aj zo strany  obyvateľstva. A tak si migranti začali liečiť svoje komplexy z toho, že to nie je až taký raj ako si mysleli.

Iným prípadom sú spiace bunky Islamského štátu, ktoré čakajú na príležitosť, aby rozosievali smrť a hrôzu a to budú útoky úplne iného charakteru.

Osobne si myslím, že média tieto útoky prezentujú aj preto, aby sa ľudia pripravili na niečo horšie a po nútenom ututlávaní sexuálnych útokov a krádeží, prestali byť ticho. Pretože obyvatelia Nemecka, Rakúska či iných krajín sú bezmocní voči praktikám politikov, ktorí dostávajú inštrukcie z Bruselu.

Ak budeme ticho, a nevyjadríme svoj názor, že migranti patria do krajín odkiaľ prišli a nezačneme si chrániť vlastné krajiny, neprestaneme sa žrať a nenávidieť medzi sebou a nezomkneme sa voči zlu, ktoré nám tu bolo doslova nanútené, Európa v tej podobe, v ktorej je teraz už nebude. Zomrie.

„Dežo plní plán…“

07.03.2024

Pomyslela som si, keď som si prezerala nový cestovný poriadok, pretože mi v prvom momente pripomenul starý vtip o Dežovi, ktorý behal po stavbe s prázdnym fúrikom. Keď chlapi videli, že doň nič nenakladá, ani nevykladá, len s ním pojašene behá po stavenisku, začudovane na neho pozerali a keď sa ho spýtali čo to robí odpovedal: „Plním plán!“ Presne takto [...]

Na čom záleží?

06.03.2024

Dnes, v deň 549. výročie narodenia Michelangela Buonarrotiho, génia nielen doby minulej, ale aj tej súčasnej som premýšľala nad tým, kým človek môže byť a kým v skutočnosti je. A pred chvíľou, keď som z mojej obľúbenej zbierky Michelangelových básní Som ako mesiac vyberala báseň na zverejnenie, som si pri jej čítaní uvedomila, na čom záleží [...]

Župan Majerský cielene likviduje Prešovský samosprávny kraj…

06.03.2024

A začal verejnou autobusovou dopravou. V decembri som písala o tom, komu by mala slúžiť verejná autobusová doprava. V tom období nastali prvé problémy s autobusovou dopravou, ktorá minimálne dvadsať rokov ako tak slúžila občanom kraja a zabezpečovala im možnosť cestovať . Ku dňu 3.3. 2024, keď bol do praxe uvedený nový cestovný poriadok, sa situácia [...]

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

korčok

Korčok hodnotí kampaň. Ako chce mobilizovať voličov?

18.03.2024 22:44

Prezidentský kandidát jasne pomenoval, čo mu v kampani najviac prekážalo.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,395
Celková čítanosť: 5461099x
Priemerná čítanosť článkov: 3915x

Autor blogu